Hercai 2. yeni sezon ne zaman başlayacak? Sevilen dizi Hercai'nin yeni sezon tarihi açıklandı mı?

Başrollerini Akın Akınözü ve Ebru Şahin'in paylaştığı Hercai dizisi kısa sürede çok sevilen dizilerden birisi olmuştu. Dizi 31 Mayıs tarihinde yayınlanan bölümüyle ekranlara kısa süreliğine veda etti. Şimdi izleyiciler "Hercai 2. yeni sezon ne zaman başlayacak?" sorusuna yanıt arıyor. Peki, Hercai yeni sezon tarihi açıklandı mı? İşte diziye dair detaylar...

Giriş Tarihi 21 Haziran 2019, 20:17 Güncelleme 21 Haziran 2019, 20:26
Hercai 2. yeni sezon ne zaman başlayacak? Sevilen dizi Hercai’nin yeni sezon tarihi açıklandı mı?

İÇİNDEKİLER

ATV ekranlarında kısa sürede büyük beğeni toplayan Hercai dizisi 31 Mayıs Cuma günü sezon finali bölümüyle ekranlara geldi. Hercai, 21 Haziran Cuma gününden itibaren her cuma tekrar bölümleriyle ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor. Dizinin ilk sezonunun sona ermesinin ardından izleyiciler şimdi Hercai 2. yeni sezon ne zaman başlayacak sorusuna yanıt arıyor.

HERCAİ 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Sevilen dizi Hercai'nin yeni sezonunun eylül ayının ortalarında başlaması bekleniyor.

HERCAİ SEZON FİNALİ BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Bütün yaşananları açıklamak ve yeniden güvenini kazanmak için Reyyan'dan yirmi dört saat isteyen Miran, Azize Aslanbey'in müdahalesiyle karşılaşır.

Sonunda Reyyan'ın yerini öğrenen ve kızını sağ salim teslim almak isteyen Hazar ise Miran'la bir kere daha karşı karşıya gelir. Azat'ın, Gönül'ü kaçırdığını öğrenen Reyyan, kimsenin zarar görmemesi için doğru olduğunu düşündüğü kararı verir.

Diğer yandan Azat'la iş birliği yaptığını düşünen Gönül, beklemediği bir durumla karşılaşınca kontrolünü kaybetmemek adına son hamlesini yapar ama bu durum olayların hiç tahmin etmediği bir noktaya taşınmasına neden olur.

HERCAİ SEZON FİNALİ TÜM KİŞİLER KATEGORİSİNDE BİRİNCİ SIRADA

Cuma akşamları Atv ekranlarında yayınlanan Hercai'nin sezon finali, tüm Kişiler'de % 8,05 izlenme oranı ve % 23,95 izlenme payı alarak 100 program arasında birinci oldu.

Yapımcılığını Mia Yapım'ın üstlendiği Hercai'nin başrollerini Akın Akınözü, Ebru Şahin, Gülçin Santırcıoğlu, Serhat Tutumluer, Ayda Aksel, Macit Sonkan, Serdar Özer, Oya Unustası, Tansu Taşanlar, İnci Şen, Cahit Gök, İlay Erkök ve Duygu Yetiş paylaştığı Hercai'nin sezon finaline Reyyan ile Miran'ın aşkı damga vurdu.