Diriliş Osman'da hangi oyuncular var, hangi rolde? Kurtlar Vadisi’nin ünlü oyuncusu Diriliş Osman'da olacak!

Diriliş Ertuğrul'un devamı olan Diriliş Osman ile ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Diriliş Osman'da hangi oyuncular var, hangi rolde oynayacak soruları sıkça sorulmaya başlandı bile. Bu bağlamda Kurtlar Vadisi’nin ünlü oyuncusu Diriliş Osman'a katıldı. Ayrıca milyonlarca kişinin beklediği haberi dizinin yapımcı ve senaristi olan Mehmet Bozdağ verdi. Diriliş Osman ATV'de ekrana gelecek. Diriliş Osman 1.sezonu başlangıç tarihi ile ilgili yapımcı şirketten bir açıklama gelmezken geçtiğimiz sene olduğu gibi 2019'un Eylül - Ekim aylarında başlaması bekleniyor. Peki başrolünde Burak Özçivit'in yer alacağı Diriliş Osman hangi kanalda yayınlanacak? Diriliş Osman'ın konusu ne? Oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor? İşte Diriliş Osman dizisi ile ilgili merak edilenler...

Giriş Tarihi 12 Temmuz 2019, 16:16 Güncelleme 12 Temmuz 2019, 16:37
Diriliş Osman’da hangi oyuncular var, hangi rolde? Kurtlar Vadisi’nin ünlü oyuncusu Diriliş Osman’da olacak!

İÇİNDEKİLER

Diriliş Osman'da hangi oyuncular var, hangi rolde? Kurtlar Vadisi'nin ünlü oyuncusu Diriliş Osman'da!. TRT 1 ekranlarında bu sezon yayınlanacak olan Diriliş Osman hakkında gelişmeler yakından takip ediliyor. Uzun yıllar reyting rekorları kıran Diriliş Ertuğrul'un yerine Diriliş Osman geçecek. Bu bağlamda Diriliş Ertuğrul yapımcısı Mehmet Bozdağ bir açıklama yaptı. Yapımcı Mehmet Bozdağ, up uzun bir süredir yürütülen projede Osman karakterine Burak Özçivit'in yaşam vereceğini belirterek ''Bu vesileyle yol arkadaşlığımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.'' diye açıkladı. Bu arada Kurtlar Vadisi'nin sevilen oyuncusu Ragıp Savaş'ın Diriliş Ertuğrul'un kadrosuna katıldığı iddia edildi.

Birsen Altuntaş, Ragıp Savaş'ın Diriliş Ertuğrul'un kadrosuna katıldığını duyurdu ve eğitimlere de başladığı bilgisini verdi. Ragıp Savaş, dizide Dündar karakterine hayat verecek. Bilindiği üzere Diriliş Ertuğrul dizisinin başrolünde Burak Özçivit bulunuyor.

DİRİLİŞ OSMAN NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Diriliş Osman 1.sezonu başlangıç tarihi ile ilgili yapımcı şirketten bir açıklama gelmezken geçtiğimiz sene olduğu gibi 2019'un Eylül - Ekim aylarında başlaması bekleniyor. Diriliş Osman 1.bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin detayından izleyebilirsiniz.

DİRİLİŞ OSMAN HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Diriliş serisinin devamı niteliğinde olan Diriliş Osman dizisi, yeni sezonda ATV ekranlarında izleyici ile buluşacak. Senarist ve yapımcı Bozdağ açıklamasında "Diriliş serimiz 'Diriliş Osman' olarak bu sezon ATV' de izleyicisiyle buluşacak. Yeni kanalımız ve yeni sezonumuzun hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

DİRİLİŞ OSMAN'DA YER ALACAK KARAKTERLER

Osman Gazi

Rabia Bala Hatun (Osman Gazi'nin eşi Rabia Bala Hatun'u canlandıracak kişi en çok merak edilen konuların başında yer alıyor. Ancak henüz netlik kazanmadı)

Gündüz

Savcı

Osman Gazi'nin çocukları;

Orhan, Alâeddin Paşa, Melik Arslan Bey

Fatma Hatun, Çobanbey, Hamid Bey, Ertugrul Bey, Pazarlı Bey

İşte, Diriliş Osman dizisi hakkında merak edilen bazı bilgiler...

Diriliş Ertuğrul'un yapımcısı Mehmet Bozdağ yaptığı açıklamada ''Uzun süredir büyük bir titizlikle yürüttüğümüz projede Osman karakterine Burak Özçivit hayat verecek. Bu vesileyle yol arkadaşlığımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum'' dedi. Burak Özçivit de sosyal medya hesabında ''Diriliş Osman ile yolculuğumuz başladı. Hepimize hayırlı olsun'' yorumunu yapmıştı.

ENGİN ALTAN İLE BURAK ÖZÇİVİT AYNI KAREDE YER ALMAYACAK

Dizi, Diriliş Ertuğrul'un sezon finali yapmasının ardından başlayacak. Osman Gazi'nin küçüklüğü Diriliş Ertuğrul'da yer alacak. Ancak Burak Özçivit ile Engin Altan Düzyatan aynı karede yer almayacak.

BAŞKA BİR OYUNCU CANLANDIRACAK

Diriliş Osman'da Düzyatan'ın canlandırdığı Ertuğrul Gazi'nin yaşlılığına bir başka oyuncu hayat verecek.

5 SEZON ANLAŞMA YAPTI

Mehmet Bozdağ ile 5 sezonluk anlaşma yaptığı iddia edilen Burak Özçivit'in bölüm başı alacağı ücret ise sır gibi saklanıyor.

Diriliş Ertuğrul'un yapımcısından flaş açıklama

Yapımcı Mehmet Bozdağ, uzunca bir süredir yürütülen projede Osman karakterine Burak Özçivit'in hayat vereceğini belirterek ''Bu vesileyle yol arkadaşlığımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum.'' diye konuştu.

DİRİLİŞ OSMAN NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Diriliş Osman 1.sezonu başlangıç tarihi ile ilgili yapımcı şirketten bir açıklama gelmezken geçtiğimiz sene olduğu gibi 2019'un Eylül - Ekim aylarında başlaması bekleniyor. Diriliş Osman 1.bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin detayından izleyebilirsiniz.

DİRİLİŞ OSMAN HANGİ KANALDA OLACAK?

Yapımcılığını Mehmet Bozdağ'ın yapacağı Diriliş Osman dizisi 5 sezondur devam eden Diriliş Ertuğrul dizisi gibi TRT 1 ekranlarda yerini alacak.

Diriliş Osman'da hangi oyuncular hangi rolde olacak?

Rabi Bala Hatun

Gündüz

Savcı

Osman Gazi'nin çocukları; Orhan, Alaeddin Paşa, Melik Arslan Bey, Fatma Hatun, Çobanbey, Hamid Bey, Ertuğrul Bey, Pazarlı Bey