Kimse Bilmez 6. bölüm izle | ATV

Salı akşamı saat 20.00'de ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkan Kimse Bilmez dizisinin yeni bölümü için nefesler tutuldu. Yeni bölümde Ali ise Sevda'nın sakladığı şeyin ne olduğunu öğrenememenin çaresizliğini yaşıyor. Peki, heyecan dolu bölümde neler olacak? Kimse Bilmez 6. bölüm canlı izle seçeneği takvim.com.tr'de.

Giriş Tarihi 16 Temmuz 2019, 20:00 Güncelleme 17 Temmuz 2019, 00:17
Kimse Bilmez 6. bölüm izle | ATV

İÇİNDEKİLER

ATV ekranlarının sevilen dizisi Kimse Bilmez yeni bölümüyle bu akşam izleyici karşısına çıkıyor. Yeni bölümde Pilot'un hapse girmesinden kendini sorumlu tutan Duygu, Pilot'a yakın ilgi gösteriyor. Kimse Bilmez 6. bölüm izle seçeneğini üst kısımda bulabilirsiniz.

KİMSE BİLMEZ 6. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sevda, babasının Ali'nin oğlunu öldürdüğü gerçeğiyle ne yapacağını bilemez. Sonunda çareyi sürpriz bir karar almakta bulur.

ALİ ÇARESİZ KALIYOR

Ali'yse, Sevda'nın sakladığı şeyin ne olduğunu öğrenememenin çaresizliğini yaşamaktadır.

DUYGU, PİLOT'A İLGİ GÖSTERİYOR

Öte yandan Pilot'un hapse girmesinden kendini sorumlu tutan Duygu, Pilot'a yakın ilgi gösterir.

PİLOT GERÇEKLERİ ÖĞRECEK Mİ?

Pilot'un hapishanede Erniko'nun eski adamından Ali'yle ilgili öğrendiği gerçekler, iki kardeşi geri dönülemeyecek bir yola sokacaktır.

SEVDA İŞİNE ODAKLANIYOR

Sevda'ysa, Uygar'ın çalıştığı ajansı satın aldığından habersiz sadece işine odaklanmıştır. Ali, Sevda'nın ailesine Sinan'ın vurulmasıyla ilgili olmadığını kanıtlamaya çalışırken, Sevda'yı Uygar'ın yanında görünce yıkılır.