Seksenler'in yapımcısından flaş açıklama! 2019 Seksenler yeniden ne zaman başlayacak?

Seksenler dizisinin yapımcısından flaş açıklama geldi. 6 sezon boyunca ekranlara gelen dizi 2017 yılında final yaparak izleyicisine veda etmişti. Yapımcı Birol Güven yaptığı açıklama ile Seksenler severlerine müjdeyi verdi. Peki, Seksenler yeniden ne zaman başlayacak? Seksenler oyuncuları kimler olacak?

Giriş Tarihi 17 Temmuz 2019, 16:31 Güncelleme 22 Temmuz 2019, 17:45
Seksenler’in yapımcısından flaş açıklama! 2019 Seksenler yeniden ne zaman başlayacak?

İÇİNDEKİLER

Seksenler yeniden ne zaman başlayacak? İlk bölümü 2012'de yayınlanan ve 6 sezon boyunca TRT 1'de izleyici karşısına çıkan Seksenler dizisi 27 Mayıs 2017 tarihinde yayınlanan 228. bölümüyle ekranlara veda etmişti. Eski bölümleri hala yayınlanan dizinin yeniden başlayacağı öğrenildi. Seksenler yapımcısı Birol Güven yaptığı açıklama ile birlikte müjdeli haberi paylaştı. Peki, Seksenler yeniden ne zaman başlayacak? Seksenler oyuncuları kimler olacak? İşte konu ile ilgili detaylar...

SEKSENLER YENİDEN NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Seksenler dizisinin yapımcılığını üstlenen Birol Güven, Twitter hesabından senaryoyu paylaşarak, ''Yazmaya başladık'' dedi. Seksenler dizinini ne zaman başlayacağı henüz açıklanmadı. Dizinin ekim ayında başlaması tahmin ediliyor.

SEKSENLER FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Seksenler'in en büyük aşıkları, Çınaraltı Mahallesi'nde düzenlenen toplu nikah töreninde evleniyor! Butik Ali yıllardır aşık olduğu Dilek'e kavuşurken, uzun zamandır nişanlı olan ve evlenmeyi dört gözle bekleyen Elvan ve Şahin de bu toplu nikah töreninde muradına eriyor. Genç çiftlerin yanı sıra, kahveci Mesut ve Yıldız'ın da nikah tazelemesi bir birinden eğlenceli anların yaşanmasına sebep oluyor. Öte yandan Nazlı sonunda Niyazi'nin evlenme teklifini kabul ederek, Niyazi'ye büyük bir mutluluk yaşatır. Çağatay ve Funda ise ailelerini tanıştırarak evlilik yolundaki ilk adımlarını atarlar. Gülden ve Ahmet'in ikinci çocuklarının cinsiyeti aileler arasında tatlı bir tartışmaya sebep olur. Herkes bebeğin cinsiyetini merak etmektedir. Butik Ali yeni giriştiği su işinde çok başarılı olur, bu haber başta Dilek olmak üzere herkesi çok mutlu eder. Kasap Bahtiyar ve kardeşi Sinan memleketleri Adana'ya dönmeye karar verirler.