Diriliş Osman ne zaman, hangi kanalda başlayacak? Diriliş Osman'a iki yeni isim katıldı!

Diriliş Ertuğrul'un devamı niteliğinde olan Diriliş Osman yeni sezonda ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkacak. İzleyiciler Diriliş Osman ile ilgili detayları merak ediyor. Diriliş Osman dizisinin çekimleri ise önümüzdeki günlerde başlayacak. Son olarak diziye iki yeni isim daha katıldı. Peki, Diriliş Osman ne zaman ve hangi kanalda başlayacak? İşte Diriliş Osman dizisiyle ilgili merak edilen detaylar...

Giriş Tarihi 23 Temmuz 2019, 23:54 Güncelleme 23 Temmuz 2019, 23:54
Diriliş Osman ne zaman, hangi kanalda başlayacak? Diriliş Osman’a iki yeni isim katıldı!

İÇİNDEKİLER

Yeni sezonda ATV ekranlarında izleyicileri ekran başına kilitleyecek olan Diriliş Osman dizisiyle ilgili detaylar belli olmaya başladı. Dizide Osman Bey karakterini Burak Özçivit hayat verecek. Son olarak dizide Dündar Bey ve Osman Bey'in yengesi olan Zühre Hatun karakterini canlandıracak isimler belli oldu. Peki, Diriliş Osman ne zaman başlayacak?

DİRİLİŞ OSMAN NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Diriliş Osman'ın ne zaman başlayacağına ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak dizinin Eylül-Ekim aylarında yayınlanması bekleniyor.

İKİ İSİM DAHA KATILDI

Diriliş Osman dizisinin yapımcısı Mehmet Bozdağ, dizi için hazırlık yapmaya devam ediyor. Ragıp Savaş'ın dizide Osman Gazi'nin amcası Dündar Bey karakterine hayat vereceği öğrenildi.

Ragıp Savaş'ın ardından dizide yer alacak bir isim daha belli oldu. Ayşegül Günay, Diriliş Osman dizisinde Osman Bey'in yengesi Zühre karakterini canlandıracak.

BAŞKA BİR OYUNCU CANLANDIRACAK

Diriliş Osman'da Engin Düzyatan'ın canlandırdığı Ertuğrul Gazi'nin yaşlılığına bir başka oyuncu hayat verecek.

DİRİLİŞ OSMAN'DA YER ALACAK KARAKTERLER

Osman Gazi

Rabia Bala Hatun (Osman Gazi'nin eşi Rabia Bala Hatun'u canlandıracak kişi en çok merak edilen konuların başında yer alıyor. Ancak henüz netlik kazanmadı)

Diriliş Osman'da yer alacak bir isim daha açıklandı! Diriliş Osman oyuncuları kimler olacak?
Gündüz

Savcı

Osman Gazi'nin çocukları;

Orhan, Alâeddin Paşa, Melik Arslan Bey

Fatma Hatun, Çobanbey, Hamid Bey, Ertugrul Bey, Pazarlı Bey