Geri sayım başladı! Hercai 2. sezon ne zaman başlayacak? Hercai yeni sezon tarihi...

Yayınlandığı günden bu yana ATV ekranlarında reyting sıralamalarını alt üst eden Hercai dizisinin yeni sezonu için geri sayım başladı. Diziyle ilgili gelişmeleri yakından takip eden izleyiciler ise arama motorlarında 2. sezonun hangi tarihte başlayacağı konusunda araştırmalarını sürdürüyor. Peki, heyecanla beklenen Hercai 2. sezon ne zaman başlayacak? Hercai yeni sezon tarihi açıklandı mı? İşte merak edilenler...

Giriş Tarihi 16 Ağustos 2019, 17:46 Güncelleme 16 Ağustos 2019, 23:25
Geri sayım başladı! Hercai 2. sezon ne zaman başlayacak? Hercai yeni sezon tarihi...

İÇİNDEKİLER

Cuma akşamları ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkan Hercai dizisinin yeni sezonu için heyecan sürüyor. İzleyicilerin Hercai'nin yeni sezonu için heyecanı devam ederken, Hercai 2. sezon ne zaman başlayacak sorusu merakla araştırılıyor. Peki, Hercai dizisinin 2. sezon tarihi açıklandı mı? İşte Hercai dizisi hakkında son bilgiler...

HERCAİ 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Reyting rekorları kıran Hercai dizisinin yeni sezonunun eylül ayının ortalarında başlaması bekleniyor. Dizinin yeni sezon çekimleri pazartesi günü başlayacak. Hercai'nin oyuncuları Mardin'e ulaştı.

HERCAİ 13. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni sezon fragmanı henüz yayınlanmadı. Hercai'nin yeni sezon fragmanı eklenir eklenmez haberimizin içinde yer alacak.

HERCAİ SEZON FİNALİ BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Bütün yaşananları açıklamak ve yeniden güvenini kazanmak için Reyyan'dan yirmi dört saat isteyen Miran, Azize Aslanbey'in müdahalesiyle karşılaşır.

Sonunda Reyyan'ın yerini öğrenen ve kızını sağ salim teslim almak isteyen Hazar ise Miran'la bir kere daha karşı karşıya gelir. Azat'ın, Gönül'ü kaçırdığını öğrenen Reyyan, kimsenin zarar görmemesi için doğru olduğunu düşündüğü kararı verir.

Diğer yandan Azat'la iş birliği yaptığını düşünen Gönül, beklemediği bir durumla karşılaşınca kontrolünü kaybetmemek adına son hamlesini yapar ama bu durum olayların hiç tahmin etmediği bir noktaya taşınmasına neden olur.