Çocuk dizisinin Efe Karasu'su Mehmet Emin Güney kimdir? Mehmet Emin Güney kaç yaşında, nerelidir?

Star TV'nin yeni başlayan dizisi Çocuk izleyiciler tarafından merakla bekleniyordu. Bir süredir yayınlanan tanıtım ve fragmanlarıyla dikkat çeken Çocuk dizisi ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkıyor. İzleyiciler dizinin oyuncularından olan Mehmet Emin Güney hakkında araştırma yapıyor. Peki, Mehmet Emin Güney kimdir? Mehmet Emin Güney kaç yaşında, nereli?

Giriş Tarihi 09 Eylül 2019, 19:49 Güncelleme 09 Eylül 2019, 19:49
Çocuk dizisinin Efe Karasu’su Mehmet Emin Güney kimdir? Mehmet Emin Güney kaç yaşında, nerelidir?

İÇİNDEKİLER

Star TV ekranlarında bu akşam yepyeni bir dizi başlıyor. Çocuk dizisi bu akşam ilk bölümüyle dikkatleri üzerine çekecek. Dizide dikkat çeken karakterlerden birisini de Mehmet Emin Güney canlandırıyor. İzleyiciler bu nedenle arama motorlarında Mehmet Emin Güney kimdir sorusuna yanıt arıyor. Peki, Mehmet Emin Güney kaç yaşında ve nereli? İşte merak edilenler...

MEHMET EMİN GÜNEY KİMDİR?

Çocuk dizisinin minik yıldızı Mehmet Emin Güney yaklaşık 2 ay süren cast çalışmalarında 214 çocuk arasından seçildi. İlk kez kamera karşısına geçen Mehmet Emin Güney, oyuncu koçu ve pedagog eşliğinde rolüne hazırlanıyor. İlk oyunculuk deneyimi olmasına rağmen minik oyuncu, başarılı performansı ile şimdiden tam not aldı.

Kısa sürede tüm setin kalbini kazanan minik yıldız, Beşiktaş hayranı. Sette herkesle çok iyi anlaştığını belirten Güney'in süper kahramanı ise Spiderman. Kamera karşısında rahat tavırları ve enerjisi ile herkesi şaşırtacak olan küçük oyuncunun hayali ise öğretmen olmak.

EFE KARASU KARAKTERİ HAKKINDA

Şule ve Ali Kemal'in oğulları, Asiye'nin paşası, Murat'ın biricik aslan parçası olan Efe, ailesi tarafından sevilen mutlu, güler yüzlü, bir çocuktur. Efe'nin hayatı, kardeşi Burak'ın doğumuyla değişmiştir. Annesinin artık kendisini sevmediğini düşünerek günden güne içine kapanırken karşısına çıkan Akça'yla hayatı bir anda değişir. Annesi Şule'nin ilgisizliğinden kaçarak kahramanı gibi gördüğü Akça'ya gittikçe bağlanan Efe, zamanla büyük bir sırrın mührü olduğunu anlayacaktır.