Kurtlar Vadisi Kaos yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Kurtlar Vadisi Netflix oyuncuları kimler?

Kurtlar Vadisi ile ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı. Bu anlamda Kurtlar Vadisi'nin yapımcısı olan PANA film Netflix ile mi anlaştı. Netflix'in perşembe günleri izleyicileri ekran başına kilitleyen Kurtlar Vadisi'nin yapımcı şirketi Pana Film ile anlaştığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Netflix'in kitlesini daha da genişletmek için Kurtlar Vadisi'nin yeni bölümlerini yayınlanacağı iddia ediliyor. Yayınlandığı dönemlerde büyük ses getiren Kurtlar Vadisi'nin, Kurtlar Vadisi Kaos olarak 2020'de izleyici karşısına çıkacağı söylentiler arasında yer alıyor. Kurtlar Vadisi, 15 Ocak 2003'te Show TV'de "Bu bir mafya dizisidir" sloganıyla başlayan Türk aksiyon, mafya ve politik dizisidir. Dizi ilk üç sezon Show TV'de yayınlanmıştır. Peki Kurtlar Vadisi kaos Netflix yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Giriş Tarihi 10 Eylül 2019, 09:08 Güncelleme 10 Eylül 2019, 09:08
Kurtlar Vadisi Kaos yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Kurtlar Vadisi Netflix oyuncuları kimler?

İÇİNDEKİLER

Televizyon ekranlarının efsane dizisi Kurtlar Vadisi hakkında ortaya bomba bir iddia atıldı. Yayınlandığı dönemde reyting listelerinde zirveyi bırakmayan Kurtlar Vadisi'nin, Kurtlar Vadisi Kaos olarak Netflix'ten yayınlanacağı konuşulmaya başlandı. Şimdi Kurtlar Vadisi izleyicileri dizinin yeni bölümlerinin yayınlanmasını büyük bir heyecanla bekliyor. Ortaya atılan iddialara göre Kurtlar Vadisi Kaos hakkında detaylar belli olmaya başladı. Kurtlar Vadisi dizisi, televizyon dizisi gibi Netflix'te hafta hafta yayınlanan ilk dizi olacak. Böylelikle bir oturma da tüm bölümleri izleme değil, her hafta beklenecek ve sezon boyunca Kurtlar Vadisi sayesinde yeni üyelikler kazanacak.

"KAOS" OLARAK GERİ DÖNECEK

Yayınlandığı dönemlerde büyük ses getiren Kurtlar Vadisi'nin, Kurtlar Vadisi Kaos olarak 2020'de izleyici karşısına çıkacağı söylentiler arasında yer alıyor.

ÇEKİMLER BAŞLAYACAK

Başrollerinde Necati Şaşmaz ve Defne Samyeli'nin rol alacağı dizinin çekimlerinin Kasım ayında başlaması bekleniyor.

HAFTA HAFTA EKRANA GELECEK?

Kurtlar Vadisi dizisi, televizyon dizisi gibi Netflix'te hafta hafta yayınlanan ilk dizi olacak. Böylelikle bir oturma da tüm bölümleri izleme değil, her hafta beklenecek ve sezon boyunca Kurtlar Vadisi sayesinde yeni üyelikler kazanacak. Netflix en üzüldüğü olaylardan biri de Behzat Ç. kendisinin almaması oldu. Bir hata daha yapmak istemeyen Netflix, Kurtlar Vadisi duyurusunu çok yakında yapacak.

Kurtlar Vadisi'nden Netflix açıklaması

Kurtlar Vadisi dizisinin Netflix'te yayınlanacağına dair haberler dizinin yapımcı firması Pana Film tarafından yalanlandı. Bir döneme damga vuran fenomen dizi Kurtlar Vadisi'nin Netflix'te yayınlanacağına dair haberler dizinin yapımcı firması Pana Film tarafından yalanlandı.

İşte o açıklama:

Bazı yayın organlarında yapımcılığı Pana Film tarafından üstlenilen Kurtlar Vadisi adlı dizimizin bir dijital platform ile anlaştığına dair spekülatif haberlere yer verildiği görülmüştür. Söz konusu haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Pana Film olarak bizi yıllardır yalnız bırakmayan değerli seyircilerimizin Kurtlar Vadisi'nin geri dönmesini ne kadar istediklerinin farkındayız. Dolayısıyla Kurtlar Vadisi ile ilgili herhangi bir gelişme olduğunda, spekülasyona izin vermeden tüm duyurular resmi sosyal medya hesaplarımızdan yapılacaktır.

Bunun dışındaki açıklamalara ve onları yapanlara itibar edilmemesini rica ederiz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

KURTLAR VADİSİ HAKKINDA

Kurtlar Vadisi, 15 Ocak 2003'te Show TV'de "Bu bir mafya dizisidir" sloganıyla başlayan Türk aksiyon, mafya ve politik dizisidir. Dizi ilk üç sezon Show TV'de yayınlanmıştır. Son sezonundaysa (2005) Pana Film, dizinin yayını için Kanal D ile anlaşmıştır. 4 sezon boyunca 29 Aralık 2005 tarihine kadar sürmüştür ve toplam 97 bölümden oluşmaktadır. 18 Haziran 2003'e kadar olan 20 bölüm boyunca (1. sezon) Çarşamba günleri sonrasında ise Perşembe günleri yayınlanmıştır.

Kurtlar Vadisi Pusu ise Show TV, Star TV, TNT ve Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkmıştır. Pusu'nun son olarak 2016 yılında 300. bölümü yayınlanmıştır.

Netflix nedir, nasıl izlenir?

Film ve dizi izleme platformu olarak ön plana çıkan Netflix, hazırladığı özel projelerle dünya çapında popülerliğe ulaştı. Kültür sanat sektöründe en çok kazanan dijital platformlar arasında bulunan Netflix, kullanıcı sayısı ile de birçok ülkenin nüfusunu şimdiden aştı. Peki, Netflix nedir ve nasıl izlenir?

NETFLİX NASIL İZLENİR?

Kullanıcılarına bir ay ücretsiz deneme imkanı sunan Netflix, herhangi bir taahhüt yapmadan iptal etme seçeneğini de sunuyor. Deneme sürümünün bitmesine üç gün kala bilgilendirme yapan popüler platform deneme süresi boyunca da herhangi bir ücret talep etmiyor. "Temel, Standart ve Özel" olmak üzere 3 ayrı paket sunan Netflix'te 15,99 27,99 ve 39,99 gibi ücretlendirmeler sunuyor. Özel paketi satın alan kullanıcılar diğerlerine oranla "Ultra HD" izleme seçeneğine de sahipken uygulama 4 farklı bilgisayar üzerinden kullanılabiliyor. Üyelik paketlerinin sahip oldukları özellikler ise şöyle;

NETFLİX'E NASIL ÜYE OLUNUR?

"netflix.com.tr" adresinde yer alan üyelik işlemleri için gerekli bilgiler doldurulduktan sonra uygun olan paket satın alınarak üyelik işlemi tamamlanabilir. Satın alma işlemi tamamlandıktan sonra aktif hale gelen üyelik istenildiği zaman taahhütsüz olarak sonlandırılabilir.