Kurtlar Vadisi'nden Netflix'te yayınlanacak iddialarına yanıt! Söz konusu haberler...

Dün ortaya atılan iddialara göre Kurtlar Vadisi'nin 2020'de Netflix'te yayınlanacağı söylenmişti. Ayrıca dizinin başrollerinde Necati Şaşmaz ve Defne Samyeli'nin olacağı iddia edilmişti. Söz konusu iddialara Kurtlar Vadisi'nin yapımcı şirketi Pana Film'den açıklama geldi. İşte Pana Film'den yapılan açıklama...

Giriş Tarihi 09 Eylül 2019, 21:49 Güncelleme 09 Eylül 2019, 21:50
Kurtlar Vadisi’nden Netflix’te yayınlanacak iddialarına yanıt! Söz konusu haberler...

İÇİNDEKİLER

Televizyon ekranlarının efsane dizisi Kurtlar Vadisi hakkında dün ortaya bomba bir iddia atılmıştı. Kurtlar Vadisi'nin yeni sezonda Netflix'te izleyici karşısına çıkacağı söylenmiş, Pana Film ve Netflix'in anlaştığı iddia edilmişti. Ortaya çıkan bu haberler üzerinde Pana Film'den konu hakkında açıklama yapıldı.

PANA FİLM'DEN İDDİALARA YANIT

"Bazı yayın organlarında yapımcılığı Pana Film tarafından üstlenilen Kurtlar Vadisi adlı dizimizin bir dijital platform ile anlaştığına dair spekülatif haberlere yer verildiği görülmüştür. Söz konusu haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Pana Film olarak bizi yıllardır yalnız bırakmayan değerli seyircilerimizin Kurtlar Vadisi'nin geri dönmesini ne kadar istediklerinin farkındayız.

Dolayısıyla Kurtlar Vadisi ile ilgili herhangi bir gelişme olduğunda, spekülasyona izin vermeden tüm duyurular resmi sosyal medya hesaplarımızdan yapılacaktır.

Bunun dışındaki açıklamalara ve onları yapanlara itibar edilmemesini rica ederiz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur"

KURTLAR VADİSİ HAKKINDA

Kurtlar Vadisi, 15 Ocak 2003'te Show TV'de "Bu bir mafya dizisidir" sloganıyla başlayan Türk aksiyon, mafya ve politik dizisidir. Dizi ilk üç sezon Show TV'de yayınlanmıştır. Son sezonundaysa (2005) Pana Film, dizinin yayını için Kanal D ile anlaşmıştır. 4 sezon boyunca 29 Aralık 2005 tarihine kadar sürmüştür ve toplam 97 bölümden oluşmaktadır. 18 Haziran 2003'e kadar olan 20 bölüm boyunca (1. sezon) Çarşamba günleri sonrasında ise Perşembe günleri yayınlanmıştır.

Kurtlar Vadisi Pusu ise Show TV, Star TV, TNT ve Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkmıştır. Pusu'nun son olarak 2016 yılında 300. bölümü yayınlanmıştır.