Efsane geliyor! EDHO yeni sezon ne zaman başlayacak? EDHO 5. sezon tarihi ve oyuncuları açıklandı mı?

ATV ekranlarında her salı izleyicileri aksiyon dolu sahneleriyle ekran başına kilitleyen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 5. sezon tarihi merakla araştırılıyor. EDHO'nun yeni sezonunu bekleyen milyonlarca izleyici yayıncı kuruluş ATV'den gelecek açıklamaya odaklandı. Son olarak diziye 3 yeni ismin daha katıldığı öğrenildi. Peki, EDHO 5. sezon ne zaman başlayacak? İşte diziye dair merak edilenler...

Giriş Tarihi 10 Eylül 2019, 18:43 Güncelleme 10 Eylül 2019, 18:43
Efsane geliyor! EDHO yeni sezon ne zaman başlayacak? EDHO 5. sezon tarihi ve oyuncuları açıklandı mı?

İÇİNDEKİLER

Salı akşamlarının ilgiyle takip edilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni sezonu için heyecan sürüyor. Sezon finalini Ömür'ün istenme sahnesiyle yapan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni sezonuna üç yeni isim daha dahil oldu. İzleyiciler ise arama motorlarında EDHO yeni sezon ne zaman başlayacak sorusuna yanıt arıyor.

EDHO YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 5. sezon çekimleri yakın zamanda başladı. Dizinin yeni sezonunun 2-3 hafta içerisinde yayında olması bekleniyor.

YENİ SEZONA 3 YENİ İSİM

Başrollerini Oktay Kaynarca, Tarık Ünlüoğlu, Sabina Toziya gibi ünlü isimlerin paylaştığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz rüzgarı esmeye devam ediyor. Dizi, beşinci sezonu ile izleyiciye merhaba diyecek.

Ekip, Yeşilçam'ın efsane isimlerinden Selda Alkor'un yanı sıra, güzel oyuncu Naz Elmas ve başarılı oyuncu Burak Sergen'i kadrosuna kattı. Yeni sezona sürpriz karakterlerle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, yine adından söz ettirecek.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SEZON FİNALİ BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Kendilerine kurulan tuzağı fark edemeyecek kadar öfke dolu olan İlyas ve Behzat, Zeki'nin namlusunun ucunda eli kolu bağlı kalmıştır. Kardeşiyle aynı kaderi paylaşmak üzere olan Haşmet'i ise eski hasmı, yeni dostu Hızır, Tahsin'in elinden son anda kurtarmayı başarır.

Dostlarının birer birer ölümüne şahit olan Hurşit'in hamlesi, Zeki'nin planını sekteye uğratacaktır. Tahsin'in ihanetinin ortaya çıkmasıyla asıl düşmanına bir adım daha yaklaştığını düşünen Çakırbeylileri kötü bir sürpriz beklemektedir.

Zeki Sivri kurduğu oyun sayesinde tek başına başa çıkamadığı Çakırbeylilerin üzerine çok tehlikeli bir düşman salmıştır.

Öldürülen kardeşlerinin intikamını almaya yemin eden Selcan, hazırladığı kara listenin başına Hızır'ı yerleştirir.

Yeni bir hayata başlamak için hazırlık içinde olan İlyas ve Alparslan'ın mutluluğu, Zeki'nin ele geçirilmesine bağlıyken Çakırbeyliler asıl ölümcül darbeyi bu yeni düşmanından alacaktır.