Hercai efsane kadrosuyla dönüyor! Hercai 2. yeni sezon ilk bölüm ne zaman başlayacak?

Reyting rekortmeni dizilerin başında yer alan Hercai'nin yeni sezonu büyük bir heyecanla bekleniyor. Hercai 2. sezon ne zaman başlayacak sorusu ATV ekranlarında cuma akşamları diziyi takip eden pek çok kişinin gündeminde yer alıyor. Dizinin yeni sezonuna ait bir tanıtımların yayınlanmasıyla birlikte Hercai 2. sezon ne zaman başlayacak sorusu arama motorlarında artış gösterdi. İşte yeni sezona dair merak edilen detaylar...

Giriş Tarihi 10 Eylül 2019, 18:29 Güncelleme 10 Eylül 2019, 19:13
Hercai efsane kadrosuyla dönüyor! Hercai 2. yeni sezon ilk bölüm ne zaman başlayacak?

İÇİNDEKİLER

Hercai yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kırıyor. İzleyicileri cuma akşamları ekran başına kilitleyen dizinin 2. sezon tarihi yayıncı kuruluş ATV tarafından açıklandı. Yeni sezon öncesi heyecan dolu sahneleriyle Hercai'den özel bir tanıtım daha geldi. Peki, Hercai 2. sezon ne zaman başlayacak? İşte Hercai dizisine dair merak edilenler...

HERCAİ 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Reyting rekorları kıran Hercai dizisinin yeni sezonu 20 Eylül'de başlayacak. Hercai'nin oyuncuları Mardin'e ulaştı ve dizinin yeni sezon çekimleri yakın zamanda başladı.

HERCAİ YENİ SEZON OYUNCULARI KİMLER?

Yeni sezon tanıtımında Reyyan neye uğradığını şaşırıyor ve Miran diye bağırarak sağa sola koşuyor. Miran'ı gören Reyyan, "Miran herkes nerede? Gitme, gitme bu sefer gitme" diyor. Ancak Miran arkasını dönüp gidiyor. Diziye yeni katılan oyuncular ise henüz belli olmadı.

HERCAİ SEZON FİNALİ BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Bütün yaşananları açıklamak ve yeniden güvenini kazanmak için Reyyan'dan yirmi dört saat isteyen Miran, Azize Aslanbey'in müdahalesiyle karşılaşır.

Sonunda Reyyan'ın yerini öğrenen ve kızını sağ salim teslim almak isteyen Hazar ise Miran'la bir kere daha karşı karşıya gelir. Azat'ın, Gönül'ü kaçırdığını öğrenen Reyyan, kimsenin zarar görmemesi için doğru olduğunu düşündüğü kararı verir.

Diğer yandan Azat'la iş birliği yaptığını düşünen Gönül, beklemediği bir durumla karşılaşınca kontrolünü kaybetmemek adına son hamlesini yapar ama bu durum olayların hiç tahmin etmediği bir noktaya taşınmasına neden olur.