Kimse Bilmez yine zirvenin sahibi! Kimse Bilmez 14. bölüm fragmanı yayınlandı: Ben seni sevmekle hata ettim!

Atv'nin Salı akşamlarının reytingleri altüst eden dizisi Kimse Bilmez 13. bölümü ile yine zirveye yerleşti. Pilot vurulması şok etkisi yaratırken Ali ve Sevda'nın tuzaklarla boğuşması izleyicileri ekran başına kilitledi. Heyecan dolu bölümün hemen ardından Kimse Bilmez 14. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Kimse Bilmez son bölümde yaşananlar ve 14. yeni bölüm fragmanı...

Giriş Tarihi 11 Eylül 2019, 11:52 Güncelleme 11 Eylül 2019, 11:55
Kimse Bilmez yine zirvenin sahibi! Kimse Bilmez 14. bölüm fragmanı yayınlandı: Ben seni sevmekle hata ettim!

İÇİNDEKİLER

Kimse Bilmez Atv ekranlarında yine zirvenin sahibi oldu. Salı akşamlarının tek sahibi Kimse Bilmez 13. bölümde Pilot'un Duygu'nun kollarında vurulduğu anlar geceye damga vurdu. Pilot'un ölüp ölmeyeceğini merak eden izleyici, Kimse Bilmez 14. yeni bölüm fragmanını büyük bir heyecanla takip etti.

KİMSE BİLMEZ 14. BÖLÜM FRAGMANI İZLE! - TIKLA

KİMSE BİLMEZ 13. BÖLÜM KESİNTİSİZ TEK PARÇA İZLE - TIKLA

Salı akşamları atv ekranlarında yayınlanan Kimse Bilmez, 13.bölümü ile tüm kategorilerde en çok izlenen dizi oldu. Kimse Bilmez'in yeni bölümü, tüm kişilerde %4,35 izlenme oranı ve %12,53 izlenme payı, AB'de %2,65 izlenme oranı ve %7,52 izlenme payı ve 20+ABC1'de %3,26 izlenme oranı ve %8,82 izlenme payı alarak en çok izlenen dizi oldu.

KİMSE BİLMEZ 13. BÖLÜMDE NELER OLDU?

ALİ, SEVDA'YA EVLİLİK TEKLİF ETTİ!

Ali sonunda hem aşkını ilan etti, hem de Sevda'ya evlilik teklif etti. Uzun zamandır bunu bekleyen Sevda teklifi kabul etti.

UYGAR SIRRI ÖĞRENDİ!

Uygar, Köksal'ın Ali'nin oğlunu öldürdüğünü öğrendi. Sevda'yı bu sırla tehdit ederek Ali'den ayrılıp onunla evlenmesini istedi. Sevda ne yapacak?

PİLOT VURULDU!

Kaçak olduğu için sürekli saklanmak zorunda kalan Pilot, Duygu'yu saklandığı eve çağırdı. İkilinin sokak ortasında tartışmasını fırsat bilen Mert, Pilot'u vurdu. Pilot, Duygu'nun kollarında gözlerini kapadı. Pilot yaşayacak mı?