Korkusuz Korkak filmi nerede ve kaç yılında çekildi? Korkusuz Korkak oyuncuları kimlerdir?

Kemal Sunal'ın efsane filmlerinden birisi olan Korkusuz Korkak bu akşam bir kez daha televizyon ekranlara geliyor. Türk sinemasının unutulmaz ismi Kemal Sunal'ın başrolünde yer aldığı filmle ilgili detaylar arama motorlarında araştırılıyor. Korkusuz Korkak filmi nerede çekildi sorusu merakla araştırılan soruların başında yer alıyor. Peki, Korkusuz Korkak filmi kaç yılında çekildi? İşte filme dair detaylar...

Giriş Tarihi 11 Eylül 2019, 18:07 Güncelleme 11 Eylül 2019, 18:07
Korkusuz Korkak filmi nerede ve kaç yılında çekildi? Korkusuz Korkak oyuncuları kimlerdir?

İÇİNDEKİLER

Korkusuz Korkak, Türk sinema tarihinin sevilen filmleri arasında yer alıyor. Film bu akşam saat 20.00'de Star TV ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor. Efsane filmi ekranlarda gören izleyiciler ise Korkusuz Korkak hakkında detayları araştırıyor. Peki, Korkusuz Korkak oyuncuları kimlerdir? Korkusuz Korkak filmi nerede, kaç yılında çekildi?

KORKUSUZ KORKAK FİLMİ NEREDE, KAÇ YILINDA ÇEKİLDİ?

Korkusuz Korkak filmi, 1979 yılında vizyona girmiştir. Film İstanbul Beykoz ve Anadolu Hisarı'nda çekilmiştir.

KORKUSUZ KORKAK OYUNCULARI

Korkusuz Korkak filminin oyuncu kadrosunda Kemal Sunal, Ayşin Atav, Turgut Özatay, Nejat Gürçen, Hikmet Taşdemir, Ajlan Aktuğ, Zeki Alpan, Yadigar Ejder gibi usta isimler yer almaktadır.

KORKUSUZ KORKAK FİLMİ KONUSU

Bir şirkette memur olarak çalışan Mülayim'in sıradan bir hayatı vardır. Ancak onun bu sıradan hayatı, bir gün hastaneye tahlil yaptırmak için gitmesiyle bambaşka bir hal alır. Kendisini gayet sağlıklı hisseden Mülayim, doktorun kendisine altı aylık ömrünün kaldığını söylemesiyle büyük bir yıkıma uğrar. Hiçbir tedavi imkanının olmadığını öğrenen Mülayim, o andan itibaren kalan günlerini korkusuz bir şekilde yaşamaya başlar. Hayatta artık yapacak hiçbir şeyi kalmayan Mülayim, öleceği günü beklemekten sıkılınca çareyi kendisini öldürmek için bir kiralık katil tutmakta bulur. Ne şekilde ölmek istediğini kiralık katile anlatarak onunla anlaşan Mülayim, bu sırada hayatının ikinci şoku ile karşı karşıya kalır. Tahlil sonuçlarında bir yanlışlık olduğunu ve son derece sağlıklı olduğunu öğrenen Mülayim, bu sefer canını kiralık katilden korumak zorunda kalır.