Payitaht Abdülhamid yepyeni karakterlerle dönüyor! Payitaht Abdülhamid 4. yeni sezon ne zaman başlayacak?

Cuma akşamları izleyicileri ekran başına kilitleyen Payitaht Abdülhamid dizisi 4. sezonunda yepyeni karakterlerle izleyici karşısına çıkacak. Payitaht Abdülhamid'in sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımlarda diziye yeni isimlerin dahil olduğu görülüyor. Eylül ayının ortalarında olduğumuz şu günlerde Payitaht Abdülhamid 4. yeni sezon ne zaman başlayacak sorusu merakla araştırılan sorular arasında yer alıyor.

Giriş Tarihi 11 Eylül 2019, 22:06 Güncelleme 11 Eylül 2019, 22:06
Payitaht Abdülhamid yepyeni karakterlerle dönüyor! Payitaht Abdülhamid 4. yeni sezon ne zaman başlayacak?

İÇİNDEKİLER

Es Film'in yapımcılığını üstlendiği Payitaht Abdülhamid dizisinin yeni sezonu için heyecanlı bekleyiş sürüyor. İzleyiciler yeni sezon öncesi merakla Payitaht Abdülhamid 4. yeni sezon ne zaman başlayacak sorusuna yanıt arıyor. Son olarak bir dönem Diriliş Ertuğrul dizisinde Aslıhan Hatun karakterine hayat veren Gülsim Ali'nin yeni sezonda Payitaht Abdülhamid kadrosuna katıldığı konuşuluyor.

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 4. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Payitaht Abdülhamid'in 4. sezon tarihi henüz belli olmadı. Ancak dizinin yeni sezonunun iki üç hafta içinde izleyici karşısına çıkması bekleniyor. Yeni sezon yayın tarihi belli olur olmaz haberimizin içeriğinde yer alacak.

DİZİYE İKİ BOMBA TRANSFER

Ünlü oyuncu Devrim Yakut ve Alp Akar yeni sezonda yer alacak isimler arasında. Dizide Devrim Yakut 'Cemile Sultan', Alp Akar ise 'Şehzade Nureddin Efendi' karakterlerini canlandıracaklar.

Ceyhun Mengiroğlu 'Mehmet' karakterini ve Diriliş Ertuğrul dizisiyle dikkat çeken Gülsim Ali'nin 'Gülcemal' karakterini canlandıracağı konuşuluyor.

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD SEZON FİNALİNDE NELER YAŞANDI?

Sabahattin Abdülhamid'i merhametinden vurmayı planlamıştır. Abdülhamid'i ve sarayını hedef alan gemiler Payitaht'a yaklaşmaktadır. Abdülhamid tehlikenin farkında ama nereden geleceğini bilememektedir. Rothshild ve Vembery, Abdülhamid'in muazzam tertibiyle hayatlarının şokunu yaşarlar.

Halil Halid Joris'ten adamlarının yerini öğrenmeye çalışırken Joris onu oyuna getirmeyi başarır. Bilmeden Halil Halid'e kendi adamlarının ölüm emrini verdirir. Tatar, Söğütlü, Nadir Bey ve Asaf Emre diri diri mezarlarına gömülürken Halil Halid, bu sefer onları kurtarmayı başaracak mıdır?

Bidar'ın ve haremdekilerin katılacağı bir hayır organizasyonu, halktan yüzlerce kişinin de onlarla birlikte hayatlarını kaybedeceği bir felakete dönüşür.

Abdülhamid düşmanları sonunda amaçlarına ulaşır. Kurşun sesleri saraydan duyulmaya başlar. Gafletlerinin rüzgarlarıyla ayaklanan, hain askerler kendi hünkarlarına, kendi devletlerine, kendi mahremlerine saldırmaktadır. Abdülhamid'in yanında ailesi ve ona sadık bir avuç paşası vardır. Karşılarındaki düşman ise çok, silahları güçlüdür. Abdülhamid her türlü korunma ve kaçış teklifini ret edip eline silahını alır. Ona sadık paşaları da kendilerini Abdülhamid'e siper eder. Şehzadeleri de babalarının yanındadır.

Hainlere karşı; devleti, hakkı, haysiyeti ve haremi savunurken son nefeslerini vermek için…