Benim Tatlı Yalanım 14. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Aylin yıllar sonra ortaya çıkıyor!

Star TV ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi Benim Tatlı Yalanım'ın son bölümüyle dikkatleri üzerine çekti. Dizide yaşanan olaylar izleyicileri ekran başına kilitledi. Yeni bölümde Nejat, Suna’nın Tolga’nın evlenme teklifini reddettiğini duyuyor ve sebebinin kendisi olduğunu anlıyor. Son bölümle birlikte merakla araştırılan sorular arasında Benim Tatlı Yalanım 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusu yer alıyor.

Giriş Tarihi 12 Eylül 2019, 22:46 Güncelleme 13 Eylül 2019, 17:47
Benim Tatlı Yalanım 14. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Aylin yıllar sonra ortaya çıkıyor!

İÇİNDEKİLER

Perşembe akşamları saat 20.00'de izleyici karşısına çıkan Benim Tatlı Yalanım'ın yeni bölümünde heyecan giderek arttı. Bu hafta dizinin son sahnelerinde yaşanan olaylar izleyicileri şaşırttı. Son bölümün ardından izleyiciler Benim Tatlı Yalanım 14. bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığını merak etmeye başladı. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlanmadı.

BENİM TATLI YALANIM SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Aylin yıllar sonra ortaya çıkıyor. Bu durum Nejat ve Suna'yı nasıl etkileyecek?

NEJAT GERÇEĞİ ÖĞRENİYOR

Nejat ve Suna arasında duygular açığa çıkmak üzeredir. Nejat, Suna'nın Tolga'nın evlenme teklifini reddettiğini duymuş ve sebebinin kendisi olduğunu anlamıştır.

HESAPTA OLMAYAN ŞEYLER YAŞANIYOR

Artık Nejat aşktan kaçmak istemiyordur ve Suna'ya olan hislerini anlatacaktır. Bu sırada hiç hesapta olmayan bir olay gerçekleşir.

AYLİN ORTAYA ÇIKIYOR

Aylin, seneler sonra Nejat'a boşanma davası açmıştır ve Nejat, onunla yüzleşmek zorunda kalacaktır.