13 Eylül reyting sonuçları açıklandı mı? Arka Sokaklar, Atla Gel Şaban reyting sıralaması nedir?

Bu akşam Arka Sokaklar yeni sezon ilk bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Aynı zamanda Star TV'de başrolünde Kemal Sunal'ın yer aldığı Türk sinemasının sevilen filmlerinden Atla Gel Şaban yayınlandı. Şimdi ekranları başından dizi ve programları takip eden izleyiciler 13 Eylül Cuma reyting sonuçlarını merakla araştırmaya başladı. İşte merak edilen detaylar...

Giriş Tarihi 14 Eylül 2019, 01:31 Güncelleme 14 Eylül 2019, 01:31
13 Eylül reyting sonuçları açıklandı mı? Arka Sokaklar, Atla Gel Şaban reyting sıralaması nedir?

İÇİNDEKİLER

Gündüz ve gece kuşağı programlarını ve dizilerini ekranları başında takip eden izleyiciler reyting sonuçlarını merak ediyor. Konu hakkında arama motorlarında araştırma yapıyor. Bu kapsamda arama motorlarında 13 Eylül reyting sonuçları açıklandı mı sorusu merakla sorgulatılıyor. Peki, 13 Eylül Perşembe günü reyting sonuçları belli oldu mu? İşte detaylar...

13 EYLÜL REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

13 Eylül reyting sonuçları henüz açıklanmadı. 13 Eylül reyting sonuçları ertesi gün öğle saatlerine doğru belli olacaktır.

REYTİNG NEDİR?

Reyting temel olarak hangi programın ve televizyon kanalının ne kadar izlendiğini ortaya çıkaran sistemin adıdır. Bu ölçümler belirli sayıdaki deneklerin televizyonlarına takılan cihazlar aracılığı ile gerçekleştirilir. Bu cihazların nerede ve kimde olduğu bilinmez. Son bilgilere göre yaklaşık 2200 evde reyting ölçüm cihazı olduğu biliniyor.

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Mesut yoğun bakıma alınır. Ekip Mesut'un eskisi gibi yürüyemeyeceğini öğrenmiştir. Mesut'ta kendine geldiği zaman bacağındaki hissizliği fark eder ve büyük bir yıkım yaşar. Selin de perişan haldedir.

SERAY YAKALANIYOR

Salih'in eski eşi Seray uyuşturucu almak için torbacıya gittiği sırada yakalanır ve sorguya alınır. Torbacı Adem, Salih'le ilgili bilgi verir. Ekip Mesut'u bu duruma sokan adamı bulmak ve cezasını vermek için her şeyi yapmaya hazırdır.

HÜSNÜ SALİH'İN PEŞİNDE

Hüsnü faytoncu kılığında, Büyükada'da Salih'in peşine düşer. Metin Asiye'yle beraber Almanya'ya yerleşmeye karar verir. Çoban ailesi bu duruma çok üzülür.

Mesut'un mesleğine devam etmesi artık çok zordur. Rıza Baba, Mesut'u çalışıp kendini işe yarar hissetmesi, toparlanmasına yardımcı olması amacıyla bir çay bahçesine götürür. Buranın işletmesini Mesut yapacaktır. Mekanın adı da "Gazinin Yeri" konur. Mesut yeni mesleğiyle hayata tutunmaya çalışır. Ancak Selin'i kendinden uzak tutmak ister. Selin ise bu duruma çok kırılmaktadır.