Arka Sokaklar 523. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Mesut için işler yolunda gitmiyor

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle takip edilen dizisi Arka Sokaklar bu akşam yeni sezon ilk bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Yeni bölümde Mesut yoğun bakıma alınıyor ve ekip Mesut’un eskisi gibi yürüyemeyeceğini öğreniyor. Heyecan dolu son bölümün ardından izleyiciler Arka Sokaklar 523. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusuna yanıt aramaya başladı.

Giriş Tarihi 13 Eylül 2019, 23:45 Güncelleme 14 Eylül 2019, 01:25
Arka Sokaklar 523. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Mesut için işler yolunda gitmiyor

İÇİNDEKİLER

Bu akşam 522. bölümüyle izleyici karşısına çıkan Arka Sokaklar'da heyecan doruktaydı. Dizinin yeni sezon ilk bölümünde ortalık iyice karıştı. Yeni bölümde Mesut'un yoğun bakıma alınması herkesi tedirgin etti. Şimdi izleyiciler merakla Arka Sokaklar 523. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusuna yanıt arıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Mesut yoğun bakıma alınır. Ekip Mesut'un eskisi gibi yürüyemeyeceğini öğrenmiştir. Mesut'ta kendine geldiği zaman bacağındaki hissizliği fark eder ve büyük bir yıkım yaşar. Selin de perişan haldedir.

SERAY YAKALANIYOR

Salih'in eski eşi Seray uyuşturucu almak için torbacıya gittiği sırada yakalanır ve sorguya alınır. Torbacı Adem, Salih'le ilgili bilgi verir. Ekip Mesut'u bu duruma sokan adamı bulmak ve cezasını vermek için her şeyi yapmaya hazırdır.

HÜSNÜ SALİH'İN PEŞİNDE

Hüsnü faytoncu kılığında, Büyükada'da Salih'in peşine düşer. Metin Asiye'yle beraber Almanya'ya yerleşmeye karar verir. Çoban ailesi bu duruma çok üzülür.

Mesut'un mesleğine devam etmesi artık çok zordur. Rıza Baba, Mesut'u çalışıp kendini işe yarar hissetmesi, toparlanmasına yardımcı olması amacıyla bir çay bahçesine götürür. Buranın işletmesini Mesut yapacaktır. Mekanın adı da "Gazinin Yeri" konur. Mesut yeni mesleğiyle hayata tutunmaya çalışır. Ancak Selin'i kendinden uzak tutmak ister. Selin ise bu duruma çok kırılmaktadır.