Gelinim Mutfakta kim elendi, haftanın birincisi kim oldu? İşte 13 Eylül Gelinim Mutfakta puan durumu

Kanal D ekranlarında haftaiçi her gün izleyici karşısına çıkan Gelinim Mutfakta'da bu hafta yaşanan olaylar izleyicilerin dikkatini çekti. Bu haftaki programda Ezgi ve Elif arasında büyük kriz yaşanıyor. Elif ise Ezgi'nin eşyalarını çöp poşetine atmak isteyince mutfakta kıyamet kopuyor. Peki, Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu? 13 Eylül Gelinim Mutfakta'dan kim elendi? İşte Gelinim Mutfakta puan durumu...

Giriş Tarihi 13 Eylül 2019, 18:45 Güncelleme 13 Eylül 2019, 18:45
Gelinim Mutfakta kim elendi, haftanın birincisi kim oldu? İşte 13 Eylül Gelinim Mutfakta puan durumu

İÇİNDEKİLER

Ekranların ilgiyle takip edilen yarışma programı Gelinim Mutfakta'da bugün haftanın final bölümü izleyici karşısına çıktı. Bu hafta Ezgi'nin bu hafta potaya girip yarışmadan ayrılacağını düşünen gelinler Ezgi'ye karşı cephe alıyor. Haftanın final bölümünün sona ermesinin ardından hangi yarışmacının birinci olduğu merak ediliyor. Peki, Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu? 13 Eylül Gelinim Mutfakta'dan kim elendi? İşte puan durumu...

GELİNİM MUTFAKTA HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Elif ve Hatice arasında yapılan kura çekimini Reyhan Hanım gerçekleştirdi. 5 altın bileziğin sahibi ve haftanın birincisi kura sonucu Hatice olarak açıklandı.

Yarışmadan elenen ismi öğrenmek için bir sonraki sayfaya geçiniz...

GELİNİM MUTFAKTA'DAN KİM ELENDİ?

Haftanın en düşük puanını alarak veda eden gelin 38 puanla Ezgi oldu. Gelinim Mutfakta 13 Eylül haftanın birincisi ve eleneni belli oldu. Puanlar aynı olunca kura çekimi yapıldı. Kura çekimi sonucunda Hatice 5 altın bileziğin sahibi oldu.

GELİNİM MUTFAKTA 12 EYLÜL PUAN DURUMU

Günün en düşük puanını alan gelini 6 puanla Ezgi oldu. Günün en yüksek puanını ve çeyrek altını alan gelini 14 puanla Elif oldu. Hilal ve Hatice 12 puan aldı. Hilal kural ihlali yaptığı için 2 puanı kesildi.

GELİNİM MUTFAKTA 11 EYLÜL PUAN DURUMU

11 Eylül Gelinim Mutfakta puan durumu ve birincisi belli oldu. Gelinim Mutfakta'da günün en düşük puanını alan gelini 8 puanla Hilal oldu. Günün en düşük puanını alan ikinci isim 9 puanla Ezgi oldu. Günün en yüksek puanını ve çeyrek altını alan gelini 20 puanla Hatice oldu. Elif 10 puanla ikinci oldu.