Diriliş Ertuğrul'un devamı olan Diriliş Osman fırtına gibi geliyor! Yeni sezon ne zaman başlayacak?

Yayınlanan her bölümüyle milyonlarca izleyiciyi ekran başına kilitleyen Diriliş Ertuğrul dizisi bu sezon ekran macerasına Diriliş Osman olarak devam edecek. Eylül ayının ortalarında olduğumuz şu günlerde Diriliş Ertuğrul'un devamı olan Diriliş Osman ne zaman başlayacak sorusu merakla araştırılıyor. Reyting rekortmeni dizinin izleyicileri yapımcı firmadan ve yayıncı kuruluştan gelecek açıklamayı bekliyor. Peki, Diriliş Osman ne zaman başlayacak? İşte yeni sezona dair son detaylar...

Giriş Tarihi 15 Eylül 2019, 20:11 Güncelleme 15 Eylül 2019, 20:45
Diriliş Ertuğrul’un devamı olan Diriliş Osman fırtına gibi geliyor! Yeni sezon ne zaman başlayacak?

İÇİNDEKİLER

5 sezondur TRT 1'de reyting rekorları kıran Diriliş Ertuğrul dizisi bu sezon ekranlara Diriliş Osman olarak gelecek. Yeni sezonda Osman Gazi'nin hayatını anlatacak olan dizide yeni sezonla ilgili detaylar yavaş yavaş belli olmaya başladı. Dizilerin teker teker başlamasıyla birlikte izleyiciler büyük bir heyecanla Diriliş Osman ne zaman başlayacak sorusuna yanıt arıyor.

DİRİLİŞ OSMAN NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

ATV ekranlarında yayınlanacak olacak Diriliş Osman dizisinin ne zaman başlayacağı henüz belli olmadı. Ancak dizinin Eylül-Ekim aylarında yayınlanması bekleniyor. Dizinin başlama tarihi açıkladığında haberimizin içinde yer alacak.

CAN YAMAN DİRİLİŞ OSMAN'A MI KATILIYOR?

Erkenci Kuş dizisinin final yapmasının ardından Can Yaman'ın da Diriliş Osman kadrosuna katıldığı konuşuluyor. Ancak dizinin yapımcı firmasından konuya dair bir açıklama yapılmadı.

BURAK ÖZÇİVİT'İN PARTNERİ BELLİ OLDU

Osman Gazi karakterini canlandıracak Burak Özçivit'in partneri belli oldu. Popüler dizide Özçivit'e eşlik edecek o isim ise Aslıhan Karalar... Aslıhan Karalar, dizide Malhan Hatun'u canlandıracak.

ASLIHAN KARALAR, ROLÜ İÇİN TARİH DERSLERİ ALMAYA BAŞLADI

Oyuncu, Riva'da gerçekleşen provalarda at binme, kılıç kullanma ve ok atma eğitimleri de görüyor.

Yapım için ayrıca tüm kadın oyuncuların, yemek pişirme dersi de aldığı öğrenildi. Oyuncular haftanın dört günü çiftliğe giderek, çekimler başlayana kadar çalışmaya devam edecek.

KİMLER OLACAK?

Daha önce Neredesin Firuze filmi ve Kurtlar Vadisi Pusu gibi dizilerde oynayan Ragıp Savaş, Osman Bey'in amcası Dündar Bey olarak dizide yer alacak.

Nurettin Sönmez, Diriliş Ertuğrul'da canlandırdığı karaktere hayat verecek. Yani Sönmez, Bamsı Beyrek rolüyle yine kamera karşısına geçecek.