Afili Aşk 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Kerem ve Ayşe hakim karşısına çıkıyor

Ekranların sevilerek takip edilen dizisi Afili Aşk'ın yeni bölümünde yaşanan olaylar izleyicileri şaşırttı. Özellikle Kerem ve Ayşe'nin boşanmak için hakim karşısına çıkmasının ardından neler yaşanacağı merak konusu oldu. Bölümün ardından izleyicilerin heyecanla beklediği Afili Aşk 18. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte yeni bölüm fragmanına dair detaylar...

Giriş Tarihi 10 Ekim 2019, 01:27 Güncelleme 10 Ekim 2019, 01:30
Afili Aşk 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Kerem ve Ayşe hakim karşısına çıkıyor

İÇİNDEKİLER

Afili Aşk dizisi dikkat çeken bölümüyle Kanal D ekranlarında çarşamba akşamı izleyicisiyle buluştu. Dizinin yeni bölümü izleyiciler tarafından büyük bir merakla takip edildi. Yeni bölümde Ayşe'nin imzaladığı boşanma belgelerini masasında gören Kerem büyük bir duygu karmaşası yaşamaya başlıyor. İzleyiciler şimdi Afili Aşk 18. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusuna yanıt aramaya başladı. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

AFİLİ AŞK SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ayşe'nin imzaladığı boşanma belgelerini masasında gören Kerem büyük bir duygu karmaşası yaşamaya başlar.

KEREM'İN RUH HALİ AYŞE'Yİ ETKİLİYOR

Kerem'in bu ruh hali Ayşe'yi de etkiler. Her ikisi de bu karışıklığı gidermek için birbirlerinden habersiz karşılıklı aşk testi yaparlar. Bu testin sonucu ne olacaktır?

MUHSİN EVİ TERK EDİYOR

Muhsin'in evi terk etmesi ise Kerem ve Ayşe'yi yeni bir maceranın içine sürükler. Muhsin'i eve döndürme operasyonu için kolları sıvarlar.

AYŞE VE KEREM MAHSUR KALIYOR

Yelda ve Muhsin için romantik bir gece hazırlayan Ayşe ve Kerem, hazırladıkları ortamda mahsur kalırlar. Baş başa geçirmek zorunda kalacakları bu gece geçmişle ilgili şok edici bir sırrı açığa çıkaracaktır.