Sen Anlat Karadeniz 59. bölümde Tahir ve Nefes kızları için alışverişe çıkıyor!

Çarşamba akşamlarının ilgiyle takip edilen dizisi Sen Anlat Karadeniz bu akşam saat 20.00'de izleyicisiyle buluşuyor. Dizinin yeni bölümünde heyecan dorukta olacak. Yeni bölümde Tahir'le Nefes kızları için alışverişe çıkıyor. Ancak keyifli başlayan alışveriş Nefes'in içinden çıkan pazarlık canavarıyla ilginç bir hal alıyor. Sen Anlat Karadeniz 59. bölüm izle seçeneğini takvim.com.tr'de bulabilirsiniz.

Giriş Tarihi 09 Ekim 2019, 19:54 Güncelleme 10 Ekim 2019, 00:49
Sen Anlat Karadeniz 59. bölümde Tahir ve Nefes kızları için alışverişe çıkıyor!

İÇİNDEKİLER

ATV ekranlarının sevilerek takip edilen dizisi Sen Anlat Karadeniz bu akşam yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkıyor. Yeni bölümde Tahir ve Nefes'in kızlar için çıktığı alışverişte yaşanacaklar izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Peki, Sen Anlat Karadeniz yeni bölümde neler olacak? Sen Anlat Karadeniz 59. bölüm izle seçeneğini üst kısımda bulabilirsiniz.

SEN ANLAT KARADENİZ 59. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Tahir'le Nefes kızları için alışverişe çıkarlar. Keyifli başlayan alışveriş Nefes'in içinden çıkan pazarlık canavarıyla ilginç bir hal alır.

MUSTAFA VE ASİYE NE YAPACAK?

Mustafa, Asiye'yle nikah tazeleyerek hülle meselesini sonsuza kadar kapatır.

TARIK VE MERCAN BULUŞUYOR

Tarık babasının emri doğrultusunda Mercan'la buluşmak zorunda kalır. Karşısında hiç tahmin etmediği bir Mercan vardır.

SÜRPRİZ SON

Hazan'ın Ferhat'a söylediği bir tek söz Ferhat'ı çılgınca bir şey yapmaya iter. Bu durum ikisi için de sürpriz bir şekilde sonlanır.