7. Koğuştaki Mucize filmi ne zaman vizyona girecek? 2019 Aras Bulut İynemli'nin yeni filmi ne zaman vizyonda?

Aras Bulut İynemli'nin başrolünde yer aldığı 7. Koğuştaki Mucize filmi için geri sayım başladı. 7. Koğuştaki Mucize filminin tanıtımı duygusal anlar yaşattı. Seyirciler, filmin ne zaman vizyona gireceğini araştırmaya başladı. Peki, 7. Koğuştaki Mucize filmi ne zaman vizyona girecek? 2019 Aras Bulut İynemli'nin yeni filmi ne zaman vizyonda?

Giriş Tarihi 10 Ekim 2019, 10:27 Güncelleme 10 Ekim 2019, 16:57
7. Koğuştaki Mucize filmi ne zaman vizyona girecek? 2019 Aras Bulut İynemli’nin yeni filmi ne zaman vizyonda?

İÇİNDEKİLER

7. Koğuştaki Mucize filmi için bekleyiş devam ediyor. Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Deniz Baysal, İlker Aksum, Mesut Akusta ve Nisa Sofiya Aksongur'un yer aldığı 7. Koğuştaki Mucize filminin ne zaman vizyona gireceğine dair sorular yanıt buldu. Dram konulu 7. Koğuştaki Mucize filmi için geri sayım başladı. Peki, 7. Koğuştaki Mucize filmi ne zaman vizyona girecek? 2019 Aras Bulut İynemli'nin yeni filmi ne zaman vizyonda? İşte ayrıntılar...

7. KOĞUŞTAKİ MUCİZE FİLMİ NE ZAMAN VİZYONA GİRECEK?

Yapılan açıklamaya göre, 7. Koğuştaki Mucize filmi 11 Ekim'de vizyona girecek.

7. Koğuştaki Mucize filmi ile ilgili detaylar için diğer sayfaları ziyaret ediniz...

7. KOĞUŞTAKİ MUCİZE FİLMİ KONUSU

1983 yılında bir Ege kasabasında sıkıyönetim komutanının kızının ölümü üzerine küçük kızı ve babaannesiyle yaşayan Memo idam cezasına çarptırılır. Herkes adalet peşindeyken Memo ve kızı Ova'nın tek isteği birbirlerine kavuşmaktır. Adaletin gerçekleşmesi için ise bir mucize gerekmektedir.

KİMLER ROL ALIYOR?

7 yaşındaki kızıyla aynı zeka yaşına sahip bir babanın umut dolu hikayesinin anlatılacağı filmde Aras Bulut İynemli'nin kızını Nisa Sofiya Aksongur canlandırırken ikiliye filmde;

Celile Toyon, İlker Aksum, Mesut Akusta, Deniz Baysal, Yurdaer Okur, Sarp Akkaya, Yıldıray Şahinler, Deniz Celiloğlu, Gülçin Şahin Kültür, Ferit Kaya, Cankat Aydos, Hayal Köseoğlu, Doğukan Polat ve Serhan Onat gibi isimler de eşlik edecek.