Kuruluş Osman 1. sezon ne zaman başlıyor? ATV Kuruluş Osman 1. bölüm hangi gün yayınlanacak?

Kuruluş Osman dizisinin 1. sezonu için geri sayım başladı. Atv'de ekranlara gelecek dizinin çekimleri sürüyor. Başrolünü Burak Özçivit'in oynayacağı Kuruluş Osman'ın 1. sezon tanıtımı büyük yankı uyandırdı. Dizinin hayranları, yeni sezonu heyecanla bekliyor. Peki, Kuruluş Osman 1. sezon ne zaman başlıyor? İşte ATV Kuruluş Osman 1. bölüm fragmanı...

Giriş Tarihi 16 Ekim 2019, 12:25 Güncelleme 16 Ekim 2019, 12:25
Kuruluş Osman 1. sezon ne zaman başlıyor? ATV Kuruluş Osman 1. bölüm hangi gün yayınlanacak?

İÇİNDEKİLER

Kuruluş Osman 1. sezon ne zaman başlıyor? Kuruluş Osman dizisi, 5 sezon ekranlara gelen Diriliş Ertuğrul'un devamı olarak seyirci karşısına çıkacak. Çekimlerin sürdüğü Kuruluş Osman'ın hangi tarihte yayın hayatına başlayacağı, en çok merak edilenler arasında bulunuyor. Popüler dizileri ekranlara getiren atv'de Kuruluş Osman rüzgarı esecek. Peki, Kuruluş Osman 1. sezon ne zaman başlıyor? Kuruluş Osman 1. bölüm tarihi belli oldu mu? İşte Kuruluş Osman 1. sezonu ile ilgili tüm detaylar...

KURULUŞ OSMAN 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Merakla beklenen Kuruluş Osman'ın tanıtımı 'Çok Yakında' başlığıyla seyircinin beğenisine sunuldu. Kuruluş Osman'ın ekim ayının ortalarına doğru başlaması bekleniyor. Kuruluş Osman'ın 1. sezon yayın tarihi belli olduğunda haberimizin içeriğinde yer alacak.

İşte Kuruluş Osman 1. bölüm fragmanı:

İKTİDAR VE CİHAN DEVLETİ MÜJDESİ

Kuruluş Osman'ın ilk tanıtımında;

Osman Bey sisler arasından atıyla babası Ertuğrul Bey'in otağına gelir ve kararlı biçimde bey otağına yürür.

Devamı bir sonraki sayfada...

Otağın kapısını açmasıyla ışık huzmeleri arasında sahibini bekleyen tahtı görür. Tahtın üzerinde sancak, pusat ve rahnenin üzerinde Kur'an'ı Kerim vardır. Kur'an-ı Kerim'de Fetih Suresi sayfası açıktır. Osman, tahta doğru hareket ettikçe yer sarsılır. Dış sesteki Şeyh Edebali, ona iktidarı kuracağı cihan devletini müjdeler ve beylik öğütleri verir. Osman'ın göğsünde kuracağı ve nesli tarafından dünyaya yayılacak olan cihan devletini temsil eden çınar ağacı belirir. Diz çöken ve başını göğe çeviren Osman Bey, hilali görüp Allah'a teslim olur. Tahta tekrar baktığında ise taht boştur. Sancak, pusat ve Kur'an-ı Kerim, Osman'ın gönlüne işlenmiştir.

KURULUŞ OSMAN NEREDE ÇEKİLİYOR?

Kuruluş Osman dizisinin seti İstanbul ilinin Beykoz ilçesine bağlı Riva'da kurulan platoda çekiliyor. Dizinin çekim yerinde devasa kaleler, hanlar, hamamlar, camiler, kiliseler, en ince ayrıntısına kadar titizlikle inşa edildi. Şu anda Avrupa'nın en büyüğü olan platoda 60 ayrı marangoz ekibi çalışıyor.

Dizide 800 metrelik yapay göl ise koca bir nehir olarak aktarılacak. Şu anda Kuruluş Osman dizi setinde 1500 kişi yeni sezon içim hummalı bir şekilde çalışıyor.

BURAK ÖZÇİVİT'İN YANINA SÜRPRİZ İSİM: ÖZGE TÖRER

Kuruluş Osman'ın başrolünü oynayacak Burak Özçivit'in partnerinin kimin olacağı merak konusu oldu. Daha önce Malhun Hatun'u Aslıhan Karalar'ın canlandıracağı konuşulmuştu. Dizide Malhun Hatun karakterine hayat verecek kadın başrol oyuncusu için birçok isim düşünülmüş ancak kriterlere uymadığı için anlaşma sağlanamamıştı. Şimdi ise Özge Törer'in ismi konuşuluyor. Ancak, Özge Törer'in Burak Özçivit'in partneri olup olmayacağı henüz belli değil. Resmi açıklama geldiğinde Malhun Hatun'u kimin canlandıracağı netlik kazanacak.

ÖZGE TÖRER KİMDİR?

Özge Törer 20'li yaşların başında olan yetenekli bir üniversite öğrencisidir. 2017 2018 eğitim öğretim yılında Muğla Sıtkı Kocaman Üniversitesi sahne sanatları bölümünü kazanan Özge Törer şuanda üniversite 3. sınıf öğrencisidir. Aynı zamanda yüzmeyi ve ata binmeyi çok sevmektedir.