EDHO 145. bölüm fragmanı yayına girdi mi? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da hareketlilik sürüyor!

Salı günlerinin ilgiyle takip edilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da bu hafta ortalık iyice karışmaya başladı. Boran ve Behzat yaptıklarından ötürü masa tarafından suçlu görülürken iki ismin ölüp ölmeyeceği merak konusu oldu. Bölümün ardından izleyiciler şimdi EDHO 145. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusuna yanıt arıyor. İşte dizide bu hafta yaşananlar...

Giriş Tarihi 22 Ekim 2019, 23:02 Güncelleme 22 Ekim 2019, 23:52
EDHO 145. bölüm fragmanı yayına girdi mi? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da hareketlilik sürüyor!

İÇİNDEKİLER

Ekranların büyük bir ilgiyle takip edilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da heyecan devam ediyor. Bu hafta yayınlanan bölümde Behzat ve Boran'a ne olacağı merak edilmeye başlandı. Heyecan dolu sahneleriyle bölümün sona ermesiyle birlikte izleyiciler EDHO 145. bölüm fragmanını bekliyor. Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Hızır, her adımından haberdar olmak istediği Altan'ı takipte kalabilmek için Murat'ı köşeye sıkıştırır. Canına karşılık, Hızır'ın muhbirliğini yapmaya ikna olan Murat, Altan'ın hazırladığı tuzağı Çakırbeylilerle paylaşsa da kaderinden kaçamaz.

ALTAN'IN CEVABI NE OLACAK?

Kurulan oyunu anında fark eden Altan'ın vereceği karşılık ise Hızır'ın çok sevdiği bir dostu üzerinden olacaktır.

BEHZAT ORTALIĞI KARIŞTIRIYOR

Ağabeyinin ölüm emrini verenlerden intikamını almak isteyen Behzat, yanına Boran'ı da alarak Meftunların yolunu tutmuştur. Hızır'ın onayını almadan Feyyaz'ı öldürmek için yola çıkan ikilinin onun yerine oğlu Dinçer'i vurması ise masayı karıştırır.

BEHZAT VE BORAN ÖLECEK Mİ?

Başlarına buyruk hareket ettikleri bu eylemi yaparken yeterince önlem almamaları da kolayca açığa çıkmalarına neden olacaktır.

FEYYAZ PLANINI YAPIYOR

Masanın dokunulmazlık kuralını hiçe sayanların infazını isteme hakkına sahip olduğunu bilen Feyyaz ise bu hakkını sonuna kadar kullanacaktır.