25 Ekim reyting sonuçları açıklandı mı? Payitaht Abdülhamid, Hercai, Sevgili Geçmiş reyting sıralaması

25 Ekim Cuma günü ATV ekranlarında Hercai dizisi 18. bölümüyle, Kanal D ekranlarında Arka Sokaklar 528. bölümüyle, TRT 1 ekranlarında Payitaht Abdülhamid 93. bölümüyle ve Star TV'nin yeni dizisi Sevgili Geçmiş ilk bölümüyle ekranlara geldi. Dizi ve programların sona ermesiyle birlikte 25 Ekim reyting sonuçları açıklandı mı sorusu akıllara geldi. Payitaht Abdülhamid, Hercai, Sevgili Geçmiş reyting sıralaması nedir?

Giriş Tarihi 25 Ekim 2019, 22:32 Güncelleme 27 Ekim 2019, 15:19
25 Ekim reyting sonuçları açıklandı mı? Payitaht Abdülhamid, Hercai, Sevgili Geçmiş reyting sıralaması

İÇİNDEKİLER

Ekranları başında dizi ve programları yakından takip eden izleyiciler reyting sonuçları hakkında araştırmalara başladı. 25 Ekim Cuma günü hangi dizi ya da programın birinci olduğu merak edilirken reyting sonuçları hakkında araştırmalar artış gösterdi. Peki, 25 Ekim reyting sonuçları açıklandı mı? İşte merak edilen detaylar...

25 EKİM REYTİNG SONUÇLARI (TOTAL)

REYTİNG NEDİR?

Reyting temel olarak hangi programın ve televizyon kanalının ne kadar izlendiğini ortaya çıkaran sistemin adıdır. Bu ölçümler belirli sayıdaki deneklerin televizyonlarına takılan cihazlar aracılığı ile gerçekleştirilir. Bu cihazların nerede ve kimde olduğu bilinmez. Son bilgilere göre yaklaşık 2200 evde reyting ölçüm cihazı olduğu biliniyor.

HERCAİ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Reyyan'ın gelinliğiyle atıldığı meydana Miran Aslanbey'in eşi olarak dönmesine içerleyen Azize, Miran'a Reyyan'ın kendisiyle Azat'ın hayatı için evlendiğini söylemiş ve Reyyan'ın nottan bahsetmesi üzerine zor durumda kalmıştır.

Son olanlar Reyyan ile Miran'ın birbirlerine olan aşkını ve güvenini daha da kuvvetlendirirken hırs içindeki Azize'nin Miran'ın sormuş olduğu soruya vereceği cevap bundan sonra yaşanacakların kaderini değiştirir.

Bugüne kadar Azize Aslanbey yüzünden kimsenin konuşmaya cesaret edemediği gerçekler Reyyan'ın cesur hamlesiyle gün yüzüne çıkmaya başlar.

Geçmişin sırları bir bir ortaya dökülürken Reyyan'ın yüreğine bir umut doğar: Miran gerçekleri öğrenecek ve intikamdan vazgeçecek! Bir yandan Reyyan, Miran'ın intikamdan vazgeçmesi için elinden geleni ardına koymaz.