EDHO 146. bölüm fragmanı yayına girdi mi? Hızır dostlarını kurtarmak için harekete geçiyor

Ekranların ilgiyle takip edilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da bu akşam heyecan doruktaydı. Yeni bölüm Altan yaptığı operasyonlarla Hızır'ın etrafındaki tüm dostlarını teker teker aldırıp işkence yaptı. Çaresiz kalan Hızır Çakırbeyli'nin neler yapacağı merak konusu oldu. İzleyiciler şimdi heyecanla EDHO 146. bölüm fragmanını bekliyor. İşte dizinin son bölümünde yaşanan olaylar...

Giriş Tarihi 29 Ekim 2019, 22:48 Güncelleme 29 Ekim 2019, 22:48
EDHO 146. bölüm fragmanı yayına girdi mi? Hızır dostlarını kurtarmak için harekete geçiyor

İÇİNDEKİLER

ATV ekranlarında reyting rekorları kıran Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde ortalık iyice karışmaya başladı. Yayınlanan son bölümde Hızır Çakırbeyli ve yakınlarına yapılan operasyonlarla birlikte gerilim giderek arttı. Şahin Ağa'nın Altan tarafından alınmasıyla birlikte Hızır çaresiz kaldı. İzleyiciler bölümün ardından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 146. bölüm fragmanını beklemeye başladı. Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hızır tarafından ihanete uğradığını düşünen Sevda, evlilik hayalinden vazgeçmiş, intikam hayalleri kurmaya başlamıştır. Sevgisi nefrete dönüştüğü anda, Hızır'ın canını yakacak hamlenin peşine düşer.

FEYYAZ'IN ÖFKESİ SÜRÜYOR

Çakırbeylilerle aynı masada oturduğu için stratejik davranmak zorunda olan amcası Feyyaz'ın elinden kontrolü almak isteyecek kadar da öfkelidir.

HIZIR YALNIZ VE SAVUNMASIZ KALIYOR

Düşmanları her geçen gün artmakta olan Hızır'ın yalnız ve savunmasız kalmasını amaçlayan Altan, dört bir taraftan saldırmaya başlar.

HIZIR'IN DOSTLARI TEHLİKEDE

İlk olarak Fahri ve Hurşit'i cezaevine gönderirken hemen arkasından Boran ve Behzat'ı sorguya aldıracaktır. Sorularına yanıt almak için her türlü işkenceye maruz bıraktığı ikilinin, düşmanlarına canlarından başka verecek bir şeyleri yoktur.

ŞAHİN AĞA'YA NE OLACAK?

Dostlarının hayatını kendi hayatının dahi üstünde tutan Hızır'ı yaralayacak en büyük hamle ise Şahin Ağa'nın gözlerinin önünde alınması olacaktır.