28 Kasım reyting sonuçları açıklandı mı? 28 Kasım Perşembe reyting sıralaması nedir?

Gündüz ve gece kuşağı yapımlarını büyük bir merakla takip eden izleyiciler gün sonu reyting sonuçlarını öğrenmek istiyor. Özellikle şu saatlerde reyting sonuçları hakkında araştırmalarda artış yaşanıyor. 28 Kasım Perşembe günü hangi dizi ya da programın birinci olduğu merak ediliyor. Peki, 28 Kasım reyting sonuçları açıklandı mı? İşte merak edilen bilgiler...

Giriş Tarihi 28 Kasım 2019, 23:27 Güncelleme 29 Kasım 2019, 22:42
28 Kasım reyting sonuçları açıklandı mı? 28 Kasım Perşembe reyting sıralaması nedir?

İÇİNDEKİLER

28 Kasım Perşembe gününün reyting sonuçları, günün en çok araştırılanları arasında yerini aldı. ATV'de bu akşam saat 20.00'de Bir Zamanlar Çukurova 46. bölümüyle izleyicisiyle buluşurken, Güvercin dizisi Star TV'de tekrar bölümüyle ekranlara geldi. Dizi ve programların sona ermesinin ardından 28 Kasım Perşembe reyting sonuçları araştırılmaya başlandı.

28 KASIM REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

TOTAL REYTİNG SONUÇLARI

MUCIZE DOKTOR FOX

BIR ZAMANLAR CUKUROVA ATV

MUCIZE DOKTOR (OZET) FOX

FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABER FOX

BIR ZAMANLAR CUKUROVA (OZET) ATV

ESRA EROL'DA ATV

MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV

SHOW ANA HABERSHOW TV

KIS SEHIRLERI ATV

ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA FOX

REYTİNG NEDİR?

Reyting temel olarak hangi programın ve televizyon kanalının ne kadar izlendiğini ortaya çıkaran sistemin adıdır. Bu ölçümler belirli sayıdaki deneklerin televizyonlarına takılan cihazlar aracılığı ile gerçekleştirilir. Bu cihazların nerede ve kimde olduğu bilinmez. Son bilgilere göre yaklaşık 2200 evde reyting ölçüm cihazı olduğu biliniyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yılmaz ve Müjgan artık, Demir ve Züleyha'nın adeta burnunun dibinde, küçük konakta yaşayacak.

Sabah yaşanan şokun ardından, Züleyha ilk adımı atmaya karar verir. Bir yandan Yılmaz'a karşı söylediklerinin arkasında durmak niyetindedir, bir yandan da o evde neler olduğunu merak ediyordur. Müjgan'a hoş geldiniz ziyareti yapmakta bir zarar görmez. Ama bu hareket hem kendi kalbini daha çok acıtır, hem de konak çalışanları ve Hünkar'ın gözünde aklının hala Yılmaz'da olduğu kanaatini güçlendirir.

Müjgan ise komşu olmaktan çok, Yılmaz ile aşklarının gücünü ispat etmenin peşindedir. Ve bu kez eli güçlü olan taraf olduğunun da farkında neşe içinde yeni evine yerleşecektir.