Masterchef Cemre kimdir? Masterchef Cemre Uyanık kaç yaşında ve nerelidir? Cemre elendi mi?

Hafta içi her gün akşam saatlerinde izleyici karşısına çıkan Masterchef'te yaşanan gelişmeler izleyiciler tarafından merakla takip ediliyor. Bu hafta merak edilen isimlerden birisi ise Cemre Uyanık oldu. Yayınlanan tanıtımda gözyaşlarını tutamayan genç yarışmacı hakkında detaylar merak edilmeye başlandı. Peki, Masterchef Cemre kimdir? Masterchef Cemre Uyanık kaç yaşında ve nerelidir?

Giriş Tarihi 06 Aralık 2019, 21:18 Güncelleme 06 Aralık 2019, 21:19
Masterchef Cemre kimdir? Masterchef Cemre Uyanık kaç yaşında ve nerelidir? Cemre elendi mi?

İÇİNDEKİLER

Masterchef Türkiye'de yarışmacılar, programı ekranları başında takip eden izleyiciler tarafından araştırılıyor. Son günlerin dikkat çeken isimlerinden birisi de genç yarışmacı Cemre Uyanık oldu. Cemre Uyanık'ın açıklamalarının ardından izleyiciler Masterchef Cemre kimdir sorusuna yanıt arıyor. Peki, Masterchef Cemre Uyanık kaç yaşında ve nereli? İşte yarışmacı hakkında merak edilenler...

CEMRE UYANIK KİMDİR?

Masterchef yarışmacısı Cemre Uyanık 27 yaşındadır. Yarışmaya İstanbul'dan katılan Uyanık, özel bir üniversitenin aşçılık bölümünden mezun olmuştur. Cemre Uyanık, küçüklüğünden bu yana Uzak Doğu mutfağına ilgi duyuyor. Denemeden hiçbir şeyin bilinemeyeceğini ifade eden Cemre Uyanık, MasterChef'e katılma nedeninin kendini deneyimlemek olduğunu söyledi. MasterChef Türkiye'nin beşinci bölümünde Cemre Uyanık, yaptığı tatlıyla jüriyi ikna etti ve 14 yarışmacıdan biri olmaya hak kazanmıştı.

Her geçen gün zorluk derecesinin arttığı yarışmada haftalar deviren Cemre Uyanık, 62. Bölümde verdiği tepkiyle gündeme gelmişti.

Genç yarışmacı, "Gerçekten yetenekli olduğunuz görmek istemiyorlar. Ben bu yeteneğimi göstermek istedim, burada kalır mıyım bilmiyorum. Baskılar o kadar fazla ki. Ben favori olmak istemiyorum . Bazen pes etmenin daha doğru olduğunu düşünüyorum. Hiç uğraşmasam daha iyi" sözleriyle dikkat çekti.

ELENDİĞİ İDDİA EDİLMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde yurt dışından paylaşımlar yapan Cemre Uyanık'ın yarışmaya dair paylaşımlarını silmesi, Masterchef sosyal medya hesaplarının da yarışmacıyı takipten çıkarması "elendi" iddialarına neden olmuştu.

İddialar üzerine açıklamada bulunan Cemre Uyanık, yarışmaya devam ettiğini ancak kendisinin Masterchef'ten ibaret olmadığını kaydetti. Önemli konular dışında paylaşım yapmayacağını, işine yoğunlaşması gerektiğini yazan Cemre Uyanık, bu açıklamayı da kısa süre içinde sildi.