Afili Aşk 27. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kerem, Ayşe'nin radarına takılıyor

Kanal D ekranlarında yayınlandığı günden bu yana büyük bir merakla takip edilen Afili Aşk dizisinde bu akşam 26. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Yeni bölümde Muhsin'in geçmişte yaptıkları bir gölge gibi onları takip ediyor. Kerem bu geçmişin stresiyle baş etmeye çalışıyor. Heyecan dolu bölümün son bulmasıyla birlikte Afili Aşk 27. bölüm fragmanı beklenmeye başlandı. İşte dizinin son bölümünde yaşananlar...

Giriş Tarihi 11 Aralık 2019, 23:36 Güncelleme 12 Aralık 2019, 17:33
Afili Aşk 27. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kerem, Ayşe’nin radarına takılıyor

İÇİNDEKİLER

Ekranların sevilen dizisi Afili Aşk'ın bu akşam yayınlanan bölümünde ortalık iyice karıştı. Yeni bölümde Ayşe ise Kerem'in yaşadığı stresin iş ile ilgili olduğu düşüncesine kapılıyor. Hem Kerem hem de şirketteki çalışanlara motivasyon günü düzenliyor. İzleyiciler bölümün sona ermesiyle birlikte Afili Aşk 27. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusuna yanıt arıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

AFİLİ AŞK SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kerem ve Ayşe o gece adeta kendi masallarının içine sürüklenmiş. Bir kez daha aşklarının önüne kimsenin duramayacağını ispatlamışlardır. İki âşık, Yelda'ya büyük bir ders verir. Yelda bu savaşta kaybeden taraf olduğunu kabul edecek midir?

MUHSİN'İN GEÇMİŞİ

Öte yandan Muhsin'in geçmişte yaptıkları bir gölge gibi onları takip eder. Kerem bu geçmişin stresiyle baş etmeye çalışır.

KEREM MOTİVASYON GÜNÜ DÜZENLİYOR

Ayşe ise Kerem'in yaşadığı stresin iş ile ilgili olduğu düşüncesine kapılır. Hem Kerem hem de şirketteki çalışanlara motivasyon günü düzenler. Modamu'da motivasyon günü, büyük sürprizlere ve şüphelere sebep olur.

VEDA PARTİSİ İŞLERİ DAHA ÇOK KARIŞTIRIYOR

Şirkete gelen eğitim koçu ''güven'' üzerine testler yapar ve Kerem bu testlerde sınıfta kalır. Kerem Ayşe'nin radarına takılmıştır bir kere, artık gözü Kerem'in üstündedir. Üstüne bir de Kerem ve Volkan'a sürpriz bir arkadaş ziyaretiyle gündeme gelen bekarlığa veda partisi işleri daha çok karıştıracaktır.