Payitaht Abdülhamid 105. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Zalman ölümü pahasına hastalığını reddediyor

Cuma akşamlarının sevilen tarihi dizisi Payitaht Abdülhamid bu akşam saat 20.00'de 104. bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Yeni bölümde Abdülhamid'in planıyla Vladimir yakalandı ve Zalman, ölümü pahasına hastalığını reddetti. Bölümün sona ermesiyle birlikte izleyiciler Payitaht Abdülhamid 105. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusuna yanıt aramaya başladı. İşte dizinin son bölümünde yaşanan olaylar...

Giriş Tarihi 17 Ocak 2020, 23:47 Güncelleme 18 Ocak 2020, 00:44
Payitaht Abdülhamid 105. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Zalman ölümü pahasına hastalığını reddediyor

İÇİNDEKİLER

TRT 1 ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi Payitaht Abdülhamid'in yeni bölümündeki olaylar dikkatle takip edildi. 104. bölümde Selim Paşa Karaso'yu saraydan çıkarmak için uğraştı. Zalman'ın müptelalığından kurtulan Selim Paşa zihninin açılmasıyla kim olduğunu hatırlattı. Gerçeği anlatmak üzere Abdülhamid'e doğru yola çıktı. Heyecan dolu bölümün ardından izleyiciler Payitaht Abdülhamid 105. bölüm fragmanını bekliyor. Dizinin yeni bölüm fragmanı dizi sona erdikten bir süre sonra aşağıda yer alan YouTube sayfasında yayınlanıyor.

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD YOUTUBE SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Abdülhamid'in tertibi işlemiş, Vladimir yakalanmıştır. Zalman, ölümü pahasına hastalığını reddeder. Kanı tetkik edilecektir. Hastalandığı ortaya çıkınca hainliği de anlaşılacaktır. Sabahattin ve Zülüflü, Zalman'ı kurtarmak için kolları sıvarlar.

SELİM PAŞA KARASO'YU SARAYDAN ÇIKARMAK İÇİN UĞRAŞIYOR

Selim Paşa Karaso'yu saraydan çıkarmak için uğraşmaktadır. Zalman'ın müptelalığından kurtulan Selim Paşa zihninin açılmasıyla kim olduğunu hatırlar. Gerçeği anlatmak üzere Abdülhamid'e doğru yola çıkar.

HALİL HALİD ÖLÜMDEN KURTULUYOR

Halil Halid son anda gelen bir pusula ile ölümden kurtulur. Şimdi önemli bir görevi vardır. Balkanları ayağa kaldırıp savaş çıkartacak bu suikastı engellemek zorundadır.

BİDAR ÇATIŞMANIN ORTASINDA KALIYOR

Bidar çatışmanın ortasında kalmış, oğlu da Jön Türk hareketinin içindedir. Anne oğul büyük bir tartışma yaşarlar. Naime dehşete düşmüş ve ne yapacağını annesine sorar. Bidar, Abdülkadir'i babasına söyleyecek midir? Abdülhamid tam da Mehmet'in vazifesini Abdülkadir'e vermek üzereyken, Bidar kararsız kalır.