MÜGE ANLI SON BÖLÜM İZLE ATV! Aleyna Çakır olayında Müge Anlı'dan son dakika açıklaması! Ümit Can Uygun'un annesi...

Müge Anlı Atv canlı yayınında son dakika gelişmelerini aktarıyor! Aleyna Çakır olayında Ümit Uygun'un annesi hakkında şok iddialar Türkiye'yi sallamıştı. Pek çok tanığın ifadelerinin ardından soruşturmanın seyri değişiyor. 21 yaşındaki Aleyna Çakır nasıl ve neden öldü? Aleyna Çakır'ın ölümünde baş şüpheli Ümit Can Uygun'un annesiyle ilgili gelişmeler herkesi şoke etti. Sosyal Hizmetler’de görev yapan annesi hakkında, Aleyna Çakır gibi yurtta kalan genç kızları gece hayatına yönlendirildiği iddiası üzerine Bakanlık soruşturma başlatmıştı. Aleyna Çakır olayında son dakika gelişmeleri neler? Hepsi ve daha fazlası Müge Anlı 21 Eylül son bölümde...

Giriş Tarihi 21 Eylül 2020, 09:58 Güncelleme 21 Eylül 2020, 12:51
MÜGE ANLI SON BÖLÜM İZLE ATV! Aleyna Çakır olayında Müge Anlı’dan son dakika açıklaması! Ümit Can Uygun’un annesi...

İÇİNDEKİLER

Müge Anlı, Aleyna Çakır'ın cinayetini aydınlatırken son dakika haberleri de teker teker geliyor. Ümitcan Uygun, Ümitcan Uygun'un annesi Gülay Uygun ve Aleyna Çakır hakkındaki son detaylar yakından takip edilirken yeni tanıklar ve şoke eden ifadeleri ortaya çıktı. Soruşturmanın detayları merak edilirken genç kızların iş bulma vaadiyle kandırıldığı iddialar arasında yerini alıyor.

GÜLAY UYGUN'UN ÖLÜMÜNDE YENİ TANIKLAR, KORKUTAN İFADELER ORTAYA ÇIKTI!

ATV habere ulaşan ve isminin açıklanmasını istemeyen bir genç kız ifadesinde "Düğününde otururken Ümitcan ile birlikte 6 kız geldi. 19-20 yaşları arasında. Ümitcan'ın annesine seslendiler. Yurtta çalışıyorum bunları ben büyütüyorum. Beni seviyorlar dedi. Kızlarla sohbet ederken biz 18 yaşını doldurduk, bize ev açtı. Şu an Ümitcan ile birlikteyiz bizi çalıştırıyor dedi. Annesi de söyledi..." dedi.

MÜGE ANLI'DAN AÇIKLAMA

Müge Anlı da sosyal medyadaki eleştirilere yanıt verdi ve Gülay Uygun'un şüpheli ölümünden kendisinin 'sorumlu' tutulmasıyla ilgili açıklama yaptı.
ATV'de yayınlanan programında konuşan Müge Anlı, şunları söyledi:

'Yeri gelmişken şunu da söylemek isterim. 14 yıldır bu programda işlediğimiz ve Allah ömür verirse daha uzun yıllar işleyeceğimiz olayların ne hakimi, ne polisi ne de jandarması oldum. Bunu her fırsatta, her mecrada anlattım.

Sadece gazetecilik yapıyorum ve bunu yaparken de vicdanımın sesini dinliyorum. Programıma katılan mağdurların ve şüphelilerin ne dostu ne de düşmanıyım. Gazetecilerin görevi haberi ortaya çıkarmak için araştırma yapmak, bilgileri toplamak, doğrulatmak ve bu bilgiler ışığında yorumlamaktır. Biz kimsenin ne yanında ne de karşısındayız.


İnsanların acılarını görmezden gelemeyiz. Hak arayışlarında onları yalnız bırakamayız. Şimdi karartılan hayatlar geleceğimizi de kapkara edebilir. Bütün bu bilgi ve belgeler ışığında son kararı verecek olan yargı mensuplarıdır. Sonuç her ne olursa olsun doğru yolda olduğumuzu söyleyen herkesten gelen mesajlar için herkese gönülden teşekkür ediyorum. Hak mücadelesinde birileri, birilerine yardım edecek destek verecek. Bu toplum bunu gösteriyor. İyi ki varsınız.'

DUYGU ÇELİKTEN'İN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

Diğer bir yandan günlerdir kayıp olarak aranan Duygu Çelikten'in de cansız bedenine ulaşıldığı haberi canlı yayında geldi.

Müge Anlı Aleyna Çakır olayında son dakika! Ümitcan Uygun'un annesi Gülay Uygun'un ölümüne ilişkin şok iddialar...