Müge Anlı son bölüm izle! Domuz bağıyla öldürüldü, altın dişi söküldü, cesedi çarşafla kefenlendi! Makbule Sarı'nın katili...

Domuz bağı cinayetinde son dakika gelişmesi Atv Müge Anlı canlı yayınında. Müge Anlı'nın bugünkü canlı yayınında (23 Kasım 2020 Pazartesi) neler oluyor? Ordu'da işlenen Makbule Sarı cinayetinde katiller yakalandı, detaylar kan dondrdu. Domuz bağıyla öldürüldü, altın dişi çalındı, cesedi çarşafla kefenlendi! Makbule Sarı cinayetinde son durum ne? 2 ayrı eşten 14 çocuk inanılmaz iddialar, ağır suçlamalar... 4 buçuk yıldır kayıp olan Kerem Durur'a ne oldu? 2 Kasım'da Kocaeli'de kaybolan lise öğrencisi Fatma'dan sıcak gelişme! 7 kız babası Kadir Sarı'ya ne oldu? Hepsi ve daha fazlası Atv Müge Anlı son bölümde!

Giriş Tarihi 23 Kasım 2020, 10:22 Güncelleme 23 Kasım 2020, 12:52
Müge Anlı son bölüm izle! Domuz bağıyla öldürüldü, altın dişi söküldü, cesedi çarşafla kefenlendi! Makbule Sarı’nın katili...

İÇİNDEKİLER

Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayınında son dakika gelişmeleri peş peşe geliyor. Müge Anlı, her hafta olduğu gibi bu hafta da birbirinden karmaşık olayları ele alıyor. Cinayetler, kayıplar, yıllar kavuşamayanlar... Müge Anlı canlı yayınında bugün neler oluyor? Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayınında bugün neler oluyor?

MÜGE ANLI SON BÖLÜM İZLE - TIKLA

Eli ayağı domuz bağı ile bağlanarak öldürüldü. Cesedi ise bağlayarak çarşafın içine sarılı halde bulunan 6 çocuk annesi Makbule Sarı cinayetinde katiller yakalandı. Korkunç cinayeti işleyen Dayı ve yeğen yakalandı, cinayeti itiraf etti.

2 ayrı eşten 14 çocuk inanılmaz iddialar, ağır suçlamalar... "Ayağına zincir vuracağım, geceleri çıkıp gidiyor" iddiası kan donduruyor! Antalya'da kaybolan ve 2016'dan bu yana haber alınamayan 74 yaşındaki Kerem Durur'a ne oldu?