Şaban Zekin eşi Mine’yle Esra Erol’da yüzleşti! “Beni 25 bin lira karşılığında aldı” dedi tüm iddiaları yalanladı

Şaban Zekin, 1 yaşındaki çocuğunun annesi Mine Keskin Zekin’in Murat Karakuzu’nun yanında olduğunu ve tehdit edildiğini iddia ederek Esra Erol’da programına başvurmuştu. Mine Keskin Zekin’e ulaşan Esra Erol’da ekibi ise karı-kocayı canlı yayında yüzleştirdi. Mine Hanım’ın açıklamaları ise programa damga vurdu. İşte detaylar…

Giriş Tarihi 11 Mayıs 2021, 18:40 Güncelleme 11 Mayıs 2021, 19:08
Şaban Zekin eşi Mine’yle Esra Erol’da yüzleşti! “Beni 25 bin lira karşılığında aldı” dedi tüm iddiaları yalanladı

İÇİNDEKİLER

Şaban Zekin, eşi Mine Keskin Zekin'in kendisini aradığını ve Murat Karakuzu tarafından zorla tutulduğunu, tehdit edildiğini söylediğini belirtmişti. Şaban Zekin, "Karımı çok seviyordum, evi iki kere terk etti. Çocuğum için affettim. Ancak o yine kaçtı. Başka bir adamın yanından Murat Karakuzu'nun yanına gitti" demişti.

Şaban Bey, bu süreçte eşinin kendisini arayarak Murat Karakuzu'nun yanında olduğunu ve tehdit edildiğini söylediğini belirtti. Mine Keskin Zekin'e ulaşan Esra Erol'da ekibi, karı-kocayı canlı yayında yüzleştirdi.

Canlı yayını görüntülü olarak bağlanan Mine Keskin Zekin ise söyledikleriyle şoke etti. Şaban Bey'in evliliği boyunca kendisine şiddet uyguladığını dile getiren Mine Hanım, şunları söyledi:

"Şaban, kadın sığınma evinden beni 25 bin lira karşılığında aldı. Şaban'ın ailesi hep üstüme geldi. Şiddet gördüm, Şaban beni odunla dövdü. Bu yüzden kaçtım"

Murat Karakuzu'nun yanında zorla tutulmadığını dile getiren Mine Hanım, "Murat'tan 5 aylık hamileyim" ifadelerini kullandı.

Şaban'la tanışmasını da anlatan Mine Hanım, "Ben Şaban'la tanıştığımda evliydim. Sonra boşandım, Şaban'la evlendim. Şaban 25 bin lira ödeyince 'Ben para verdim, sen artık anneme bakmak zorundasın' dedi. Ama ben çalıştım o parayı ödedim" şeklinde konuştu.