Müge Anlı SON BÖLÜM TEKRAR İZLE 18 Haziran ATV YOUTUBE linki! İtirafıyla kan dondurmuştu! Arzu Aygün cinayetinde mahkeme ne karar verdi?

Müge Anlı'nın bugünkü canlı yayınında (18 Haziran 2021) neler yaşandı? O gece mi kayboldu öldürülüp gömüldü mü? Şiddet tehdit ve ihanet iddiaları... Suçlamalar şüpheler... Fatma Çelik'e ne oldu? Şüphelerin odağındaki Veli Karabacak'ın kızı Atv canlı yayınında. Öldürüp çalılıklara attı, polisle mesajlaştı yaşadığına inandırmaya çalıştı. Önce öldürdüğünü itiraf etti sonra 'yanlışlıkla oldu pişmanım' dedi. Arzu Aygün cinayetinde mahkeme ne karar verdi? Evli ve 3 çocuklu kadınla ilişkisi açığa çıktı 2 çocuk babası adam kayıplara karıştı! Oto tamircisine ne oldu? Mehmet Kızılay'ın şüpheli kaybı ve daha fazlası Atv Müge Anlı son bölümde.

Giriş Tarihi 14 Haziran 2021, 10:11 Güncelleme 18 Haziran 2021, 18:59
Müge Anlı SON BÖLÜM TEKRAR İZLE 18 Haziran ATV YOUTUBE linki! İtirafıyla kan dondurmuştu! Arzu Aygün cinayetinde mahkeme ne karar verdi?

İÇİNDEKİLER

Müge Anlı'nın bugünkü canlı yayınında (18 Haziran) neler yaşandı? Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor...

Müge Anlı canlı yayını ve son bölümünü aşağıdaki linke tıklayarak izleyebilirsiniz...

MÜGE ANLI SON BÖLÜM TEKRAR İZLE ATV YOUTUBE - TIKLA

O gece mi kayboldu öldürülüp gömüldü mü? Şiddet tehdit ve ihanet iddiaları... Suçlamalar şüpheler...

Fatma Çelik'e ne oldu? Şüphelerin odağındaki Veli Karabacak'ın kızı Atv canlı yayınında.

Öldürüp çalılıklara attı, polisle mesajlaştı yaşadığına inandırmaya çalıştı. Önce öldürdüğünü itiraf etti sonra 'yanlışlıkla oldu pişmanım' dedi. Arzu Aygün cinayetinde mahkeme ne karar verdi?

MÜEBBET KARARI ÇIKTI

Bugün görülen davanın son duruşmasına Arzu Aygün'ün babası Seyfullah Aygün, annesi Semine Aygün, kızı ile avukatı Özlem Sezgin Azal ile sanık Muharrem Coşkun ile avukatı Cihan Şahin hazır bulundu.

Tutuklu sanık Muharrem Coşkun son sözü sorulduğunda, "Ben Arzu'yu para için öldürmedim. Beraatimi ve tahliyemi talep ediyorum" dedi.

Mahkeme Muharrem Coşkun'u "kasten adam öldürmek" suçundan müebbet hapis cezasına çarptırarak tutukluluk halinin devamına karar verdi.

Evli ve 3 çocuklu kadınla ilişkisi açığa çıktı 2 çocuk babası adam kayıplara karıştı! Oto tamircisine ne oldu? Mehmet Kızılay'ın şüpheli kaybı...

13 yıldır kayıp bir kadın, ihanet kıskançlık ve şiddet iddiaları... Fatma Çelik'in şüpheli kaybı Müge Anlı'da!

Babasının 2 çocuklu arkadaşıyla kaçtı bir daha hiçbir haber alınamadı! Taraflar stüdyoda karşı karşıya! Endişe bekleyiş ve gözyaşı... Sıla'yı kaçırdığı iddia edilen 2 çocuk babası adamın eşi Müge Anlı canlı yayınında konuşuyor!

Evi ve 3 çocuklu kadınla ilişkisi açığa çıktı 2 çocuk babası adam kayıplara karıştı! Oto tamircisine ne oldu? Mehmet Kızılay'ın şüpheli kaybı Müge Anlı'da!

Araba almak için İstanbul'a geldi, öldürülüp kuyuya atıldı! Katil zanlısı arkadaş, aynı fabrikada bir cinayet ihtimali daha!

Sorgular, ifadeler, aramalar... Bahtiyar Akçay'ın ölümüyle ilgili son dakika gelişmeleri Atv canlı yayınında!

13 yıldır kayıp bir kadın, taksi ile sevgilisine gitti bir daha geri dönmedi! İhanet, kıskançlık ve şiddet iddiaları... Fatma Çelik'in şüpheli kaybı...

Tüm eşyalarını arabada bıraktı bir anda kayıplara karıştı. Aileyi kuşkulandıran delil! İki çocuk babası adama ne oldu? 38 yaşındaki Mehmet Kızılay'ın şüpheli kaybı ve daha fazlası Atv Müge Anlı canlı yayınında.

Şüpheli bir kayıp, kafa karştran açıklamalar! Hedef mi şaşırtıyor gerçeği mi gizliyor? Bahtiyar Akçay'a ne oldu?

Kocaeli'den kayboldu! Kocasını dövüyordu, bir başka kadın iddiası! Sevda neden eşinin kaybını 3 gün sonra haber verdi? Karısı Sevda Bölükbaşı'dan şiddet gören Cesur Bölükbaşı ile ilgili sıcak gelişme Müge Anlı canlı yayınında.

Araç almak için geldi kayıplara karıştı en son görüştüğü arkadaş! Çarpıcı iddialar Bahtiyar Akçay'ın şüpheli kaybı...

27 yaşında genç bir adam! Ormanda mı kayboldu? Borçları yüzünden mi kaçtı Abdülkadir Dursun'a ne oldu?

Yaşadığı köyden kayboldu, ne gören ne de duyan oldu! Şüphelerin odağında bir yeğen, 69 yaşındaki Hüseyin Kök'ün kaybı Müge Anlı'da!

Babası ile tartıştı, annesinin iş yerinden kayboldu. 17 yaşındaki kızla ilgili sıcak gelişme!

"MÜGE ANLI BENİ BULAMAZ" DEMİŞTİ...

İstanbul Bakırköy'de yaşayan Işıl Naz Hoşbay, 9 Haziran'da sırra kadem bastı. Paniğe kapılan ailesi ise Müge Anlı ile Tatlı Sert'e katıldı. Kızlarının bulunması için yardım çağrısı yaptı. Aile, kızlarının güzellik merkezinde kaybolduğunu anlattı. Bunun üzerine Müge Anlı ve ekibi, 17 yaşındaki genç kızı bulmak için düğmeye bastı.

Müjdeli haber ise bugün alındı. Başarılı sunucu Müge Anlı, canlı yayında kayıp kızın bulunduğunu açıkladı. Anlı, stüdyoya gelen genç kıza, "Şu anda karşımda duruyor. 'Müge Anlı beni bulamaz' demişti. Nasıl buldum ama. Cadı neredesin sen. Kız kaçılır mı evden. Ben bu yaşımda bile annemle bir yere giderim" dedi. Çok korktuğunu belirten ve bir parkta bulunan genç kız ise "Aslında babamla kavga etmiştim. Sonra çıktım. Gittim…" dedi.