ESRA EROL SON BÖLÜM İZLE ATV LİNKİ YOUTUBE 22 EKİM 2021| Ayşe’nin babası tüm gerçekleri ilk kez canlı yayında açıklayacak!

Atv Esra Erol'da canlı yayınında bugün... Ayşe’nin babası tüm gerçekleri ilk kez canlı yayında açıklayacak! Yakılan bir ev! Eli kolu bağlanıp hastaneye yatırılan bir kadın! Meryem ile Yusuf’un boşanmak için tek şartları ne? Canlı yayından sonra neler yaşandı? Ayşe ile Murat’ın son kararı ne? Büyük yüzleşmede son perde! Birlikte yaşadığı gülsün, eski eşi Yeşim ile iş birliği yaptı! Kim doğruyu söylüyor? Selim, gülsün ile karşı karşıya gelecek! Yüzde 80 engelli eşi paraları ve altınları alıp bir anda ortadan kayboldu! Eşi tehdit ve baskıyla mı tutuluyor? Musa Bey’in büyük korkusu! Hepsi ve daha fazlası Atv Esra Erol'da son bölümde.

Giriş Tarihi 22 Ekim 2021, 19:06 Güncelleme 22 Ekim 2021, 19:16
ESRA EROL SON BÖLÜM İZLE ATV LİNKİ YOUTUBE 22 EKİM 2021| Ayşe’nin babası tüm gerçekleri ilk kez canlı yayında açıklayacak!

İÇİNDEKİLER

Esra Erol'da canlı yayınında bugün ele alınan konular Türkiye gündemine bomba gibi düşecek.13 sezondur ekranda başarılarla adından söz ettiren Esra Erol, saat 16.20'de Atv'de kaldığı yerden devam ediyor. Bu sezonda da boşanma sürecinde ve sonrasında çocukları mağdur eden ebeveynlerin velayet savaşlarında arabulucu olacak. Yıllardır ailesine kavuşamayanlar, evlilik vaadiyle kandırılanlar, kayıp evladını bulmaya çalışanlar, herhangi bir konuda mağduriyet yaşayanlar aradıkları çözümleri Esra Erol'da bulmaya devam ediyor.

ESRA EROL SON BÖLÜM

Ne kavga bitti ne olay! Bugün son sözü Ayşe'nin yanına kaçtığı Hasan'ın annesi söyleyecek! O konuşacak yer yerinden oynayacak!


Meryem, eşi ve kayınvalidesi ile stüdyoda karşı karşıya geldi! Kim doğruyu söylüyor? Meryem'in görümcesi Özge stüdyoya geliyor…


Anne- baba, aylar sonra kızları Ayşe ile karşı karşıya gelecek! Adana'da bayıldı Çorum'da ayıldı!


Birlikte yaşadığı Gülsün, eski eşi Yeşim ile iş birliği yaptı Yeşim'in arkadaşına kaçtı! Selim'in akılalmaz iddiası!


Tek isteği 18 yaşındaki madde bağımlısı kızı Sema'yı Duran'ın elinden kurtarmak! Çaresizlik içindeki Suzan Hanım'ın feryadı!

Hasan Hüseyin ile Ayşe arasında yaşananlara inanamayacaksınız! Canlı yayın bitti! ortalık karıştı!

Büyük yüzleşme, büyük hesaplaşma! Ayşe'nin yanına kaçtıgı Hasan'ın annesi konuşacak yer yerinden oynayacak!


Meryem'in elini kolunu bağlayıp akılhastanesine yatırdı! Meryem'in eşi Yusuf stüdyoda!

Türkiye, 88 yaşındaki Ali Rıza amca ile 32 yaşındaki Zeynep'in evliliğini konuşuyor! Karı-koca karşı karşıya gelecek!

Pakize işe gitti, halası kızını yurda bıraktı! Hasret sona erecek mi? Pakize kızına kavuşabilecek mi?

Eşi Ayşe eve döndü, kutlamak için mangalı hazırladı! Ancak Ayşe yine kaçtı! Günlerdir konuşulan Ayşe stüdyoya geliyor!

32 yaşındaki Zeynep ile evlendi, başına gelmeyen kalmadı! 88 yaşındaki Ali Amca'nın dramı!