MÜGE ANLI SON BÖLÜM TEKRAR İZLE ATV LİNKİ YOUTUBE 21 Ekim 2021 | DJ Gezgin'i kim öldürdü ' Cemal Durmaz sevgilisiyle evimi bastı'

Müge Anlı Atv canlı yayınında bugün... 5 ay arayla iki cinayet! Kin dolu sözler, ihanet iddiaları! Nurgül Beyhan'ı kim neden öldürdü?Korkunç iddialar, inanılmaz itiraflar! Manisa Turgutlu'da DJ Gezgin olarak da tanınan radyocu Mehmet Karahan'ın cesedi bulundu mu? Tarladaki kafatası DJ Gezgin'e mi ait? Müge Anlı son dakika gelişmesini aktarıyor! Hepsi ve daha fazlası Atv Müge Anlı ile Tatlı Sert son bölümünde.

Giriş Tarihi 21 Ekim 2021, 13:12 Güncelleme 22 Ekim 2021, 12:44
MÜGE ANLI SON BÖLÜM TEKRAR İZLE ATV LİNKİ YOUTUBE 21 Ekim 2021 | DJ Gezgin’i kim öldürdü ’ Cemal Durmaz sevgilisiyle evimi bastı’

İÇİNDEKİLER

Atv gündüz kuşağı yeni yüzleriyle sezona kaldığı yerden devam ediyor. Sabah kuşağının en çok izlenen programı "Müge Anlı ile Tatlı Sert" ele aldığı pek çok konuyu çözüme kavuşturuyor. Müge Anlı Atv son bölümü haberimizden izleyebilirsiniz.

MÜGE ANLI SON BÖLÜM İZLE

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor.

5 ay arayla iki cinayet! Kin dolu sözler, ihanet iddiaları! Nurgül Beyhan'ı kim neden öldürdü?

Korkunç iddialar, inanılmaz itiraflar! Manisa Turgutlu'da DJ Gezgin olarak da tanınan radyocu Mehmet Karahan'ın cesedi bulundu mu?

Tarladaki kafatası DJ Gezgin'e mi ait? Müge Anlı son dakika gelişmesini aktarıyor!

Terk edilmenin intikamı mı? Tarlada bulunan kafatası Radyocu Mehmet Karahan'a mı ait?

Aile içindeki çatışmada yaralandı evinde cinayete kurban gitti! Şüphelerin odağındaki yakınlar, iddialar, suçlamalar! Nurgül Beyhan'ın katiili kim?

Tarlada işlenen cinayet! Birbirlerini katil ilan eden iki arkadaş! Mustafa Kut cinayetinde son durum!

Pusuya düşürülen çiftçi, birbirlerini suçlayan iki arkadaş, cinayeti kim işledi kim itiraf etti? Şüpheli isimler, kafa karıştıran ihtimaller!

Mustafa Kut cinayetindeki sıcak gelişme Müge Anlı canlı yayınında!

Birbiri ardında iki cinayet! Önce yaralandı sonra elle boğuldu! Eşinin ailesi mi oğlunun arkadaşları mı? Cinayete kurban giden Nurgül Beyhan'ın oğlu Ali Beyhan canlı yayında.

Şüpheli bir kayıp, suçlanan akadaşlar! Nasıl kayboldu? Çelişkili açıklamalar, endişeli bekleyiş, Selçuk Gün'ün kaybındaki gelişmeler Müge Anlı'da!