MÜGE ANLI SON BÖLÜM TEKRAR İZLE ATV LİNKİ YOUTUBE 3 Aralık 2021 | Son dakika: Lise 3. sınıf öğrencisi Fazile bulundu ama...

Evinden çıkıp gitti görüşmek istemediğini söyledi. Eşini ihanetle suçlayan bir koca, şiddet iddiaları! İki çocuk annesi Sevda Kılıç'la ilgiili sıcak gelişme! Kayıp genç bir kız gözü yaşlı bir baba! 4 farklı şehirde arandı! Lise 3. sınıf öğrencisiyle ilgili son dakika gelişmesi ve daha fazlası Atv Müge Anlı ile Tatlı Sert son bölümde.

Giriş Tarihi 03 Aralık 2021, 12:47 Güncelleme 03 Aralık 2021, 12:48
MÜGE ANLI SON BÖLÜM TEKRAR İZLE ATV LİNKİ YOUTUBE 3 Aralık 2021 | Son dakika: Lise 3. sınıf öğrencisi Fazile bulundu ama...

İÇİNDEKİLER

Müge Anlı canlı yayın izle... Atv gündüz kuşağı yeni yüzleriyle sezona kaldığı yerden devam ediyor. Sabah kuşağının en çok izlenen programı "Müge Anlı ile Tatlı Sert" ele aldığı pek çok konuyu çözüme kavuşturuyor. Müge Anlı Atv canlı yayınını haberimizden izleyebilirsiniz.

ATV CANLI YAYIN MÜGE ANLI YOUTUBE İZLE - TIKLA

Evinden çıkıp gitti görüşmek istemediğini söyledi. Eşini ihanetle suçlayan bir koca, şiddet iddiaları! İki çocuk annesi Sevda Kılıç'la ilgiili sıcak gelişme!

Kayıp genç bir kız gözü yaşlı bir baba! 4 farklı şehirde arandı! Lise 3. sınıf öğrencisiyle ilgili sıcak gelişme Müge Anlı'da!

Son dakika haberini Müge Anlı canlı yayında verdi!

24 gündür aranan liseli Fazile bulundu ancak eve geri dönmek istemediğini ifade etti. Fazile devlet himayesi altına alındı.

Savcı olma hayalleri kuran lise öğrencisi Fazile'nin yanında kaldığı adam serbest bırakıldı!

İhanetle suçladığı kayıp eşini bulmaya geldi bulununca "istemiyorum" dedi! Şiddet iddiaları karşılıklı suçlamalar... 2 çocuk annesi Sevda Kılıç nerede?

Apartmanda öldürülen genç bir kadın, gözaltındaki şüpheliler ve ifadeler... Adliyede hareketli anlar... Ekin Gökçe Fakıoğlu cinayetiyle ilgili sıcak gelişmeler!

Beklenen gün geldi! Yıkılan hayaller, bir yılda giden ömürlük birikim! Safiye'nin paralarını alan Cüneyt stüdyoya gelecek mi?

Bir çocuk annesinin aıcı sonu! Bodrumda vuruldu, bahçede bulundu! Operasyon, gözaltı... Ekin Gökçe Fakıoğlu cinayetinde son dakika gelişmesi!

Boşanma arefesinde kayboldu, kendi yazdığı söylenen bir mektup bulundu! Komşuya gönderilen mesajlar... Komşu ve eş canlı yayında yüzleşiyor! Sevda Kılıç'ın kaybında son durum!

17 yıllık hayat arkadaşını bıraktı, sevgilisi ile yaşamaya başladı, bir ay sonra kayıplara karıştı! Korku ve şiddet! 33 yaşındaki Güler nerede?

Cinayet kurbanı genç bir kadın! Bodrum katta vuruldu bahçede bulundu! En son kiminle görüştü? Mesajlar, tanıklar, kameralar! Ekin Gökçe Fakıoğlu cinayetinde son dakika gelişmesi!

Sevgilisini bumaya geldi peş peşe ithamlarla karşılaştı! Şoke eden iddialar, dolandırıcılık suçlamaları... Yeliz Kibiz'in kaybında son durum!

Sevda Kılıç'ın kaybında önemli gelişmeler Müge Anlı canlı yayınında!