MÜGE ANLI SON BÖLÜM TEKARAR İZLE ATV LİNKİ YOUTUBE 28 Ocak 2022 | Üniversite öğrencisi Fahriye Büyükçiçek kandırıldı mı? 3 günlük eşi meğer...

Binbir türlü fedakarlıkla okumaya gönderildi, 3 ay sonra evlilik cüzdanıyla geldi. Hezeyan mı tehdit mi? 21 yaş büyük eşi hakkında çarpıcı iddialar! Çiçeği burnunda Üniversiteli Fahriye Büyükçiçek kandırıldı mı? Günlerdir kayıp genç bir adam, endişeli anne! Sokak sokak arama çalışmaları. 27 yaşındaki Barış Oma bulundu! Son dakika gelişmesinin detayları Atv canlı yayınında. Bir yanda annesi, bir yanda kardeşi... 13 yıllık çifte özlem! Merak, endişe, soru işaretleri. 20 yaşındaki Merve Yöndem hem annesinihem de kardeşini arıyor! Hepsi ve daha fazlası Atv Müge Anlı canlı yayınında.

Giriş Tarihi 28 Ocak 2022, 10:20 Güncelleme 31 Ocak 2022, 09:53
MÜGE ANLI SON BÖLÜM TEKARAR İZLE ATV LİNKİ YOUTUBE 28 Ocak 2022 | Üniversite öğrencisi Fahriye Büyükçiçek kandırıldı mı? 3 günlük eşi meğer...

İÇİNDEKİLER

Müge Anlı canlı yayın izle... Atv gündüz kuşağı yeni yüzleriyle sezona kaldığı yerden devam ediyor. Sabah kuşağının en çok izlenen programı "Müge Anlı ile Tatlı Sert" ele aldığı pek çok konuyu çözüme kavuşturuyor. Müge Anlı Atv canlı yayınını haberimizden izleyebilirsiniz.

ATV CANLI YAYIN MÜGE ANLI YOUTUBE İZLE - TIKLA

Binbir türlü fedakarlıkla okumaya gönderildi, 3 ay sonra evlilik cüzdanıyla geldi. Hezeyan mı tehdit mi? 21 yaş büyük eşi hakkında çarpıcı iddialar! Çiçeği burnunda Üniversiteli Fahriye Büyükçiçek kandırıldı mı?

Günlerdir kayıp genç bir adam, endişeli anne! Sokak sokak arama çalışmaları. 27 yaşındaki Barış Oma bulundu! Son dakika gelişmesinin detayları Atv canlı yayınında.

Bir yanda annesi, bir yanda kardeşi... 13 yıllık çifte özlem! Merak, endişe, soru işaretleri. 20 yaşındaki Merve Yöndem hem annesinihem de kardeşini arıyor!

Ev sahibi olma hayali ile yanıp tutuşuyordu 28 yaş küçük emlakçı aşkı dolandırıcı çıktı! Birden fazla iddia, çok sayıda ihbar...

Ders çalışmak için evden çıktı bir daha geri dönmedi! Bir annenin dinmeyen gözyaşı, endişe dolu bekleyiş... 16 yaşındaki Rümeysa'nın kaybı Müge Anlı'da!

Fahriye Büyükçiçek okumak için evden çıkmış bir daha haber alınamamıştı! Evlendiği ortaya çıkan Fahriye ve kendisinden yaşça büyük eşinden şoke eden sözler, o isim hakkında canlı yayında olay iddialar!

Tek isteği ev sahibi olmaktı! Yıkılan hayaller... Çay içti bütün birikimi gitti. Hatice Çakır'ın tuhaflıklarla dolu dolandırılma iddiası...

19 yaşında bir üniversite öğrencisi, 2 aydır endişesi dinmeyen bir anne... Şoke eden sözler, akılalmaz iddialar. Fahriye Büyükçiçek nerede?

Aylarca kayıp olarak arandı, dakikalar içinde ortaya çıktı. Sevinç çığlıkları, gözyaşları... 52 yaşındaki Selma Kocabaş, Müge Anlı canlı yayınında.

Ne bir iz, ne bir haber... Haftalardır haber alınamadı, kaçırıldı iddiası, dinmeyen gözyaşları. 38 yaşındaki Yasemin Çekkopbaz nerede?

Emlakçının sevgi sözlerine kandı yüzbinlerce lirasını kaptırdı. Tutulmayan sözler, yıkılan hayaller, kaybedilen paralar. Hatice Çakır'ın dolandırılma iddiası Müge Anlı canlı yayınında.

''Kocamdan 40 yıllık emeğimi istiyorum'' diyen Şaduman Hanım, eşi ile barışmayacağını, eşinin resmen şeytan olduğunu, maddi dayanağı olmadığından eşinin kahrını çektiğini, şimdi 40 yılın kadınlık emeğini istediğini, köydeyken bile eşine su ısıttığını öyle banyo yaptırdığını, 20 senedir eşi ile kağıt üzerinde evlilikleri olduğunu söyledi. Şaduman Hanım, eşinin kendisini artık istemediğini, zira eşinin işine artık yaramadığını, kendisinin artık istediği bir hayat arkadaşı olduğunu, bir çay içip sohbet etmeye hasret kaldığını anlattı.