Düğün Dernek filmi nerede çekildi? Düğün Dernek oyuncuları kimi konusu ne? Filme dair tüm bilgiler!

5 Aralık 2013 tarihinde gösterime giren Düğün Dernek filmi bu akşam Star TV ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor. Filmi yeniden izlemek isteyenler ve ilk defa izleyecek olanlar araştırmalar yapmaya başladı. İnternet arama motorlarında Düğün Dernek filmi nerede çekildi? Düğün Dernek oyuncuları kimi konusu ne? soruları yoğun olarak araştırılıyor. Yönetmenliğini Selçuk Aydemir'in üstlendiği filme dair tüm bilgiler haberimizde!

Giriş Tarihi 05 Nisan 2022, 19:43 Güncelleme 05 Nisan 2022, 19:43
Düğün Dernek filmi nerede çekildi? Düğün Dernek oyuncuları kimi konusu ne? Filme dair tüm bilgiler!

İÇİNDEKİLER

Düğün Dernek filmi bir kez daha televizyon ekranlarında yayınlanıyor. Başrollerinde Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in yer aldığı film ilk kez 2013 yılında vizyona girmişti. Star TV'de bu akşam saat 20:00'da başlayacak film hakkında bir çok soru gündeme geldi. Peki Düğün Dernek filmi nerede çekildi? Düğün Dernek oyuncuları kimi konusu ne?

DÜĞÜN DERNEK FİLMİ OYUNCULARI VE KARAKTERLERİ

👉Ahmet Kural / Tüpçü Fikret

👉Murat Cemcir / Çeto

👉Rasim Öztekin / İsmail

👉Şinasi Yurtsever/ Yılmaz

👉Barış Yıldız/ Muallim Saffet

👉Ulaş Torun/ Torun Damat

👉Zerrin Sümer/ Sümer Çeto'nun Annesi

👉Kemal İnci/ Amca

👉Devrim Yakut/Hatice

👉Erol Aksoy/ Nazmi Emmi

👉Reyhan İlhan/ İsmail'in Yengesi

DÜĞÜN DERNEK FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Çekimleri İstanbul, Sivas ve Erzincan'da gerçekleştirililen Düğün Dernek filminin konusu ise şöyle...

DÜĞÜN DERNEK FİLMİ KONUSU NEDİR?

Sivas'ın Esenyurt köyünde yaşayan İsmail'in oğlu Tarık, bir gün yurt dışından çıkagelir. Önce her zamanki gibi memleket hasreti gibi görünse de bu ziyaretin altındaki esas neden çabuk ortaya çıkar: Tarık görevli olarak çalıştığı Letonya'da Monica adlı bir kızla beraberdir ve aynı ülkede çalışmak için tek yol evlenmeleridir.

Kendisinin olurunu almaya gelen oğlunu düğünsüz evlendirmemeye kararlı olan İsmail, alelacele bir düğün telaşına girer. Ama çok hazırlıksız yakalanmıştır. Yine de 'Ben oğluna düğün yapamadı dedirtmem!' diyerek Tüpçü Fikret'i, Çetin'i ve köyün öğretmeni Saffet'i seferber ederek elde avuçta para yokken 10 gün içerisinde sazlı-sözlü bir düğün hazırlığı içerisine girer.