Esra Erol’da gergin anlar! “Karım başka bir adamla düğün yaptı” demişti! Büyük yüzleşme gerçekleşti o itiraf kan dondurdu

ATV erkanlarında yayınlanan Esra Erol’da programına Bartın’da katılan Ahmet Işık, üç çocuğunun annesi Seval Işık’ı bulmak için Esra Erol’dan yardım istemişti. 14 yıllık eşini arayan Ahmet Bey, “15 Nisan’da ablasına gideceğini söyleyip evden çıktı. Konya’da Soner Gökdemir’in yanına gidip düğün yaptı” demişti. Ahmet Bey, bugünkü canlı yayında eşi Seval Hanım ile yüzleşti. Karıkoca arasında tansiyon yükselirken Seval Hanım’ın itirafı duyanları şoke etti. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 24 Mayıs 2022, 19:47 Güncelleme 24 Mayıs 2022, 19:56
Esra Erol’da gergin anlar! “Karım başka bir adamla düğün yaptı” demişti! Büyük yüzleşme gerçekleşti o itiraf kan dondurdu

İÇİNDEKİLER

Esra Erol'da programına başvuran üç çocuk babası Ahmet Bey, 14 yıllık eşi Seval Işık'ın evden kaçtığını belirterek yardım istedi.

Ahmet Bey, "15 Nisan'da ablasına gideceğini söyleyip evden çıktı. Konya'da Soner Gökdemir'in yanına gidip düğün yaptı" dedi.

Ahmet Bey, "Kaçtıktan sonra çocukları görmek için geldi. Ben geri yolladım, benim başımı belaya sokar diye. Boşanmak için anlaştık ancak gelmedi" ifadelerini kullandı.

SEVAL IŞIK CANLI YAYINDA!
Üç çocuğunu bırakarak Soner Gökdemir ile düğün yapan Seval Işık, bugünkü canlı yayına katılarak eşi Ahmet Işık'la yüzleşti.

Tansiyonun zaman zaman yükseldiği canlı yayında; Seval Hanım'ın 14 yaşındayken başka biriyle evlendirildiği ve o kişiden de 3 çocuğu olduğu öğrenildi.

Seval Hanım'ın eski kayınpederi de canlı yayına katılarak "İki çocuk bizde birini Seval evlatlık verdi" dedi.

"14 YAŞINDA AÇIK SENET KARŞILIĞINDA SATILDIM"
Bunun üzerine Seval Hanım, "14 yaşında açık senet karşılığında satıldım. Bu çocuklar evlilik dışı yapıldı. 14 yaşında çocuktum, ikisini babası aldı ve bana göstermedi. Diğerini ağabeyim yuvaya verdi. Ne zaman görmek istesem engel oldular" şeklinde konuştu.

Programı defalarca terk eden Seval Hanım, anlaşmalı boşanmayı kabul ederken bir anda "Çekişmeli boşanma olsun" diyerek daha önce velayetlerini babalarına vereceğini söylediği çocuklarını istedi.

Seval Hanım, "Ben çocuklarımı vermiyorum, ölene kadar da bakarım. Gerekirse Soner'den de ayrılırım" diyerek son kararını açıkladı.