Trabzon'da isyan

Şenol Güneş İlker Meral'in golden sonra faul vermesini eleştirerek, "Türk futbolu için benim yapacak birşeyim artık kalmadı" dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Ekim 2012 Güncelleme 30 Ekim 2012, 00:57
Trabzon’da isyan

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor'da hakem İlker Meral'e tepki giderek artıyor... Teknik Direktör Şenol Güneş ve yönetimin son dakikada Meral'in gollerini iptal etmesine öfkesi geçmedi. Şenol Güneş Bursaspor karşısında kaybetmeyi hak etmediklerini vurgulayarak, "2 haftada 5 puanımız gitti. İlker Meral oyun başında da faullerde haksız kararlar verdi. Acaba deplasmana gelen rakibi ezdirmiyorum demek için mi bunu yaptı bilmiyorum. Golden sonra faul vermesi ilginçtir. Türk futbolu için benim yapacak birşeyim yok" ifadesini kullandı.

KAYBIMIZA YOL AÇTI
Genel Sekreter Hasan Yener ise İlker Meral'in son dakikadaki o pozisyona kadar sahanın en iyisi olduğunu diye getirerek, "Ancak son anda büyük bir hata yaptı. Hem puan hem de ekonomik kaybımıza neden oldu. Bazı pozisyonlar vardır; kimine göre fauldür, kimine göre değildir. Bu pozisyonun herkese göre gol olması gerekir. Benim üzüldüğüm nokta hakemin pozisyona sadece 5 metre kadar yakın olmasına rağmen bu kararı vermesi. Oysa pozisyonu görmeliydi" dedi.

BÜYÜK TEPKİ!
Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Bursaspor karşısında kaybetmeyi hak etmediklerini söyleyerek Meral'e tepki gösterdi.