Huzur Sokağı 47. bölüm

Feyza evliliğe adım atarken Bilal’in evliliğinde çatırdamalar söz konusudur. Bilal, eski sevgilisinin nikahına neden gittiğini, neden o nikaha engel olmak istediğini açıklamak, insanları buna ikna etmek durumundadır.

Feyza evliliğe adım atarken Bilal'in evliliğinde çatırdamalar söz konusudur. Bilal, eski sevgilisinin nikahına neden gittiğini, neden o nikaha engel olmak istediğini açıklamak, insanları buna ikna etmek durumundadır. Ancak Kevser bile oğluna kızgındır ve onu anlamamak için ayak diretir. Diğer taraftan üzüntüden yemeden içmeden kesilen Zeliha'nın hali, halası Sümbül'ü düşündürür. Genç kızın kocasına bağlandığının farkına varan Sümbül, kararından vazgeçerek abisini yumuşatmaya çalışır. Bilal ise bütün olan bitenden Selim'i sorumlu tutar ve onunla olan hesabını görmek için Selim'in peşine düşer. Bu arada Selim ve Feyza yeni evlerine taşınmışlardır. Feyza yeni hayatına alışmaya çalışırken Bilal ve Selim arasındaki hesaplaşmanın ortasında kalır. Feyza'nın Selim ile evlendiğini öğrenen Bilal yıkılır.

Bunlar da Var
Sivasspor - Fenerbahçe maçında verilen penaltı kararı doğru mu? Erman Toroğlu A Spor’da açıkladı: Galatasaray’ın şampiyonluğu hayırlı olsun 02:29
Penaltı kararı doğru mu?
23.04.2024Salı
CANLI YAYIN