Tatar Ramazan 16.Bölüm

Ramazan’ın en acı günüdür. Toprağın altında oğlunun cansız bedenini ararken içindeki merhamet de tükenip biter. Ama Beyefendi’nin Ramazan’la hesabı daha kapanmamıştır.

Ramazan'ın en acı günüdür. Toprağın altında oğlunun cansız bedenini ararken içindeki merhamet de tükenip biter. Ama Beyefendi'nin Ramazan'la hesabı daha kapanmamıştır. Ramazan'ı oğlunun mezarı başında tuzağa düşürürler, onu bir mahzene kapatırlar ve burada işkencelerin en büyüğünü yaşatırlar ona. Kerim'in son anlarını izletirler Ramazan'a… Oğluyla birlikte Ramazan da ölmüştür. Bitmeyecek bir yası taşımaktadır bağrında. Yaklaşan fırtınayı sezen Ekrem, yurtdışına kaçmak için hazırlıklar yapmaktadır. Ancak onu, ölüme doğru giden bir yolculuk beklemektedir. Ebru da artık farkındadır ki Ramazan'ı durdurmak mümkün değildir. Tüm bunlar olurken Alin'e hayat ikinci bir şans vermiştir adeta. Yaralı, yorgun Alin, var gücüyle yeni bir yaşam için mücadele eder. Elmas ile onca acıdan sonra yeniden buluşurlar.

SIRADAKİ VİDEO
Bunlar da Var
Sivasspor - Fenerbahçe maçında verilen penaltı kararı doğru mu? Erman Toroğlu A Spor’da açıkladı: Galatasaray’ın şampiyonluğu hayırlı olsun 02:29
Penaltı kararı doğru mu?
23.04.2024Salı
CANLI YAYIN