Pratik bilgiler

Pratik bilgiler
Çarşamba 19.04.2012
Bayat ekmeği atma!
Bazı balıkların içinde bulunan siyah deriyi çıkarmak için, kaba tuzla ovun.

Topaksız beyaz sos yapmak için, yavaşça sulandırmaya çalışmadan soğuk sütü bir kerede boşaltın.

Birbirine yapışmayan buz küpleri yapmak için üzerine biraz maden suyu serpiştirin.

Yiyecekleri bir kasede ya da kulplu bir tencerede karıştırırken ya da çırparken, çalıştığınız alan üzerinde kaymalarını önlemek için altlarına nemli bir bez koyun.

Dondurma servisini kolaylaştırmak için kaşığı ya da dondurma kaşığını çok sıcak su dolu bir kupaya daldırın.

Bayat ekmekleri kare kare kesip kızarttıktan sonra soğutun. Daha sonra kuru bir kavanoza koyup çorbalarda kullanmak üzere buzdolabında saklayabilirsiniz.

BİZE ULAŞIN