Kötü kokuya son

Kötü kokuya son
23 Nisan 2012, Pazartesi | Güncelleme: 00:17
Fırın poşetinde pişirdiğiniz tavuğun içine 1 adet soğan atarsanız rahatsız edici kokusunun kaybolduğunu göreceksiniz.
Pişireceğiniz etin daha yumuşak olması için 1 gece önceden süt ve zeytinyağı ile marine edebilirsiniz.
Patatesleri kızartırken birbirine yapışmasını istemiyorsanız dilimledikten 2-
3 su yıkayıp süzülmeye bırakın.
Pilavınızın daha beyaz olmasını istiyorsanız pişirirken içine 1-2 damla limon suyu damlatın.
Pilavınızın lapa olmasını istemiyorsanız 2-3 su yıkayın.
Pizzanızın daha yumuşak olması için hamura bir miktar patates püresi ekleyebilirsiniz.
BİZE ULAŞIN