Bu içecekle 2 hafta içinde tüm vücut yağını atın

Giriş Tarihi 17 Ocak 2018, 00:00 Güncelleme 17 Ocak 2018, 16:11
Bu içecekle 2 hafta içinde tüm vücut yağını atın

İÇİNDEKİLER



Vücudumuzun çeşitli yerlerinde biriken aşırı kilo ve yağ, karşılaştığımız en büyük sorunlardan biridir. Çeşitli diyetler hızlı sonuç vereceğini umuyor, ancak en sevdiği yemeklerden vazgeçmek zordur, değil mi?



Çoğu yağ, karında birikir ve elbette kaldırılması en zor olanıdır.

Aşağıdaki mucize kokteyl karışım ile yağlara veda edeceksiniz.



YAĞ YAKICI İÇECEĞİ OLUŞTURAN İÇERİKLER



-2 tatlı kaşığı doğal bal

(Bal bakteri barındırmadığı için doğal antibiyotik özelliği taşır, çok güçlü bir antioksidandır. Glikoz, fruktoz, demir, kalsiyum, fosfat, sodyum, klorür, potasyum, magnezyum gibi minerallerden oluşuyor. Ayrıca B1, B2, B3, B5, B6 vitaminleri açısından oldukça zengin bir besin kaynağı)



-5 gram zencefil


(Zencefilin ilaç sektöründe kullanılmasının yanı sıra, hastalıklar esnasında kısa zamanda sonuçlar alabilmek için alternatif tıp tarafından da kullanılmaktadır. İçerdiği zengin vitamin ve besinler yardımıyla hastalıklarla mücadele ve korunma için de önemli bir bitkidir.)


-4 olgun elma

(
Elmanın A, B6, C, E ve K vitamini deposu olduğunu ve bağışıklık sistemimizi kuvvetlendirdiğini biliyor muydunuz?)



-2 taze limon

(Limonun kabuğu da kendisi de çok faydalı. İçine limon suyu ilave ettiğiniz ılık su, sabahları güne taze bir başlangıç yapmanızı sağlayacak. )


Bu içecek nasıl yapılır:

– Sabah uyandıktan sonra ilk önce 2 bardak bu sudan içilir. Ve böylece yağ asitlerini parçalamaya başlarsınız- Tüm malzemeleri 1 litre suya karıştırın.



Bu içeceği üst üste on gün tüketmek zorundasınız ve sonuçlara şaşıracaksınız.