FETÖ'nün damadı İsmail Akay Ayvalık'ta batan botta bulundu

Balıkesir Ayvalık'ta batan ve içinde FETÖ'cülerin bulunduğu bottan FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in kardeşinin damadı da çıktı. Edremit İmamı olarak bilinen İsmail Akay 15 Temmuz'dan bu yana firari durumdaydı.

Giriş Tarihi 29 Temmuz 2018, 00:00 Güncelleme 29 Temmuz 2018, 13:54
FETÖ’nün damadı İsmail Akay Ayvalık’ta batan botta bulundu

İÇİNDEKİLER

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde batan tekneden sağ olarak kurtulan FETÖ Lideri Fethullah Gülen'in kardeşinin damadı 15 Temmuz sonrasında firar eden Edremit İmamı İsmail Akay sağlık kontrolüne götürülürken görüntülendi.

Gece saat 23.30 sıralarında Yunanistan'ın Midilli (Lesvos) Adası'na kaçmak isteyen bir grup FETÖfirarisinin bulunduğu tekne batmış 6 kişi hayatını kaybetmiş 9 kişi ise kurtarılmıştı. Bir kişinin ise arama çalışmalarına devam ediliyor.

FETULLAH GÜLEN'İN DAMADI ÇIKTI

​​Kurtarılan kişilerin yapılan kimlik sorgulamalarında firari FETÖ'cüler olduğu belirlendi. FETÖ Lideri Fethullah Gülen'in kardeşinin damadı 15 Temmuz sonrasında firar eden Edremit İmamı İsmail Akay'ında içinde bulunduğu 9 kişi gözaltına alındıktan sonra Ayvalık Emniyet Müdürlüğü ekiplerince sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Ayvalık Devlet Hastanesine sevk edildi.

Bu sırada FETÖ Lideri Fethullah Gülen'in kardeşinin damadı 15 Temmuz sonrasında firar eden Edremit İmamı İsmail Akay kameralara yansıdı. Akay'ın 15 Temmuz sonrasında firari olduğu ve bugüne kadar arandığı öğrenildi.