Müge Anlı ile Tatlı Sert'te bugün Ordu'daki seri katil dosyası açıldı! Katil zanlısı suçlamaları kabul etmiyor

Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni sezonun ilk programı bugün sevenleriyle buluştu. Başarılı gazeteci Müge Anlı yeni sezonun ilk programında Ordu’daki seri katil Mehmet Ali Çayıroğlu ile ilgili şüpheleri değerlendirirken yayına bağlanan bir isimden şok eden açıklamalar geldi. İşte Müge Anlı ile Tatlı Sert programından kan donduran gerçekler...

Giriş Tarihi 03 Eylül 2018, 00:00 Güncelleme 04 Eylül 2018, 09:55
Müge Anlı ile Tatlı Sert’te bugün Ordu’daki seri katil dosyası açıldı! Katil zanlısı suçlamaları kabul etmiyor

İÇİNDEKİLER

Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni sezonun ilk programında yine şok gelişmeler yaşandı. Ordu'daki seri katil dosyasını açan Müge Anlı Yılın gazetecilik olayına imza atan Müge Anlı, Ordu'daki seri katil Mehmet Ali Çayıroğlu ile ilgili şüpheleri değerlendirirken yayına bağladığı bir telefonla herkesi şoke etti.

Yayına bağlanan Ertekin Özdemir, 5 cinayetin şüphelisi olarak tutuklanıp cezaevine gönderilen Mehmet Ali Çayıroğlu'nun kayınpederinin de katili olduğunu iddia etti.

YAŞLI ADAMIN TÜFEĞİ MEHMET ALİ ÇAYIROĞLU'NUN EVİNDEN ÇIKMIŞ!

Kayınpederinin Şeker Köseoğlu ile aynı köyde yaşadığını anlatan Ertekin Özdemir; "Kayınpederim Hasan Bayram'ın bir tüfeği vardı.


O tüfek Mehmet Ali Çayıroğlu'nun evinden çıktı. Kayınpederim katilinin Mehmet Ali Çayıroğlu olduğunu düşünüyoruz" şeklinde konuştu.