Bizi ayırmayın

Oyuncu Direnç Dedeoğlu, eşiyle birlikte motosiklet kazası geçirdi. Yaralı halde, “Bizi ayırmayın aynı hastaneye götürün” dedi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Eylül 2018 Güncelleme 06 Eylül 2018, 00:00
Bizi ayırmayın

İÇİNDEKİLER

Yaralı halde yerde yatan oyuncu eşinden ayrılmak istemedi. Kaza dün İstanbul Beyoğlu'nda meydana geldi. Birçok dizi ve filmde yer alan oyuncu Direnç Dedeoğlu (32), eşi Dilara Esra Dedeoğlu'yla birlikte motosikletle yola çıktı. İddiaya göre bir araç çifti sıkıştırdı. Kontrolü kaybeden ikili yola savruldu. Trafik magandası ise kaçtı. Kazayı görenler polis ve sağlık ekiplerini aradı. Genç kadın hemen hastaneye kaldırıldı. Boyunluk takılan oyuncu ise yerde yatar şekilde ambulans beklemeye başladı. Dedeoğlu, "Ne olur bende eşimin olduğu hastaneye gideyim" ifadelerini kullandı. Daha sonra da telefonla görüşmeye başladı.

SİGORTA VAR KASKO YOK
Kendisine sorular sonra kişiye, "Şu an yerde yatar vaziyetteyim. Size çok sağlıklı bilgiler veremeyebilirim. Kaza yaptım ama ben tam dönerken bir araç bizi sıkıştırdı. İnsanların söylediği ve bende bunu hissettim. Frene basınca kayıp düştüm. Böyle bir kaza meydana geldi, hızımız düşüktü. Sigortam var ama kaskom yok" dedi. Dedeoğlu ilk müdahale sonrası sedyeye alınarak ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırarak tedavi altına alındı.