Mide kanserine ballı çare

Cumartesi 08.09.2018

Aşırı tuzlu gıdalar, mide kanserine davetiye çıkarıyor. Sağlıklı beslenme riski azaltıyor. Bal, sarımsak ve kefir hücreleri koruyarak hastalığa kalkan oluyor

Mide kanseri, dünyada en sık görülen kanser türleri arasında yer alıyor. Fitoterapi ve Tıbbi Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Canfeza Sezgin, mide kanseriyle ilgili önemli bilgiler veriyor:

AŞIRI TUZ DÜŞMAN
Koruyucu madde ve bol tuz içeren gıdalar, zamanla mide zarına zarar verip, normal hücrelerin DNA'sını bozuyor. Bu tarz beslenme kanser riskini arttırıyor. Hastalık, kanlı kusma, kilo kaybı, ağrı, hazımsızlık, halsizlik, iştah kaybı ve mide ekşimesi gibi belirtiler gösteriyor.
BİZE ULAŞIN